Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Εκει, εκει στη Γ΄ Εθνικη!

Ενα μεγαλο μπραβο στα λεβεντοπαιδα του τμηματος μπασκετ της ομαδας μας, που καταφεραν για πρωτη φορα στην ιστορια της Νικης να ανεβασουν την ομαδα στην Γ΄ Εθνικη Κατηγορια.
Σε ενα πολυ δυσκολο πρωταθλημα, οπως αυτο της Α΄ Ε.Σ.Κ.Α., πηραν τη δευτερη θεση στην κανονικη περιοδο με 19-7 νικες και ποντους 1831-1603, πετυχαινοντας μαλιστα την καλυτερη αμυντικη επιδοση στην κατηγορια. Σε μια σπουδαια σειρα ημιτελικων για τα play-off ανοδου, ξεπερασαν το εμποδιο του Κορωπιου με 3-2 νικες, για να ' σκουπισουν' στον τελικο των play-off τα Ανω Λιοσια με 3-0 και να κερδισουν την ανοδο.
Συγχαρητηρια λοιπον στον Προεδρο μας Αντωνη Τσεκενη, στον Εφορο της ομαδας Βαγγελη Γιαουρτογλου, στο προπονητικο διδυμο Παναγιωτη Χατζη και Μιχαλη Ραχωβιτσα και φυσικα στους πρωταγωνιστες παικτες μας Τακη Αντωνοπουλο, Λουκα Γιαουρτογλου, Αντρεα Τσεκενη, Βασιλη Κοντογιαννη, Κυριακο Γιαννακη, Δημητρη Αντωνιαδη, Θοδωρη Λαμπροπουλο, Θαναση Κοκκαλια, Δημητρη Μπιτσικα, Χριστοφορο Γιατρακο, Τασο Τασιο, Νικο Μητροπουλο, Αρη Γιατρακο και Μιχαλη Ευαγγελιτση.
Σπουδαια προβλεπεται η επομενη χρονια σε μια κατηγορια, οπου συμμετεχουν μερικα ιστορικα ονοματα του χωρου, οπως ο Εσπερος Καλλιθεας, ο Μιλων Νεας Σμυρνης, ο Κρονος Αγιου Δημητριου, ο Ιωνικος Φιλαδελφειας και ο Σπορτινγκ Πατησιων. Οι ευχες μας θα σας συνοδευουν σε οποιο γηπεδο -εντος και εκτος Αττικης πια- αγωνιζεστε την περιοδο 2011-2012.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου