Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αλλαγων και νικων ... συνεχεια

Δευτερη νικη για τη γυναικεια μας ομαδα στα πλαισια του 3ου Τουρνουα 'Ανοιξη', εντος εδρας αυτη τη φορα και με αντιπαλο τη 'γειτονισσα' Αθηνα Μαγκουφανας. Το συγκροτημα της Πευκης εδωσε γερη μαχη στα τρια πρωτα σετ, ο Νωντας Μπαϊμπος ομως βρηκε την ευκαιρια να κανει τις δοκιμες του και να χρησιμοποιησει και τις εντεκα αθλητριες που ειχε στη διαθεση του.
Μια ακομα αποχωρηση και μια ακομη προσθηκη στο ροστερ της ομαδας χαρακτηρισαν τη συνθεση μας στο παιχνιδι που εγινε παρουσια αρκετου κοσμου παρα την ταυτοχρονη τηλεοπτικη προβολη πολυ ενδιαφεροντων μπασκετικων και ποδοσφαιρικων γεγονοτων. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου θα αλλαξει αθλητικη στεγη μετα απο διετη σημαντικη παρουσια στη θεση της κεντρικης της ομαδας μας. Απο το Φοιβο Μελισσιων καλωσοριζουμε τη Ηλιαννα Λεκκου. Η νεαρη ακραια θα αποτελεσει ενα ακομα κρικο στην προσπαθεια ουσιαστικης ανανεωσης του ροστερ της Νικης που ξεκινησε την περσινη σεζον. Στη θεση του πασαδορου ο coach χρησιμοποιησε τη Βικυ Μπουρμπη. Η προ τετραετιας αρχηγος του Πορφυρα Φρεαττυδας εδωσε οπωσδηποτε ενα αλλο χρωμα στην οργανωση του παιχνιδιου της ομαδας μας αλλα ... ιδωμεν!
Πισω στο σκορ βρεθηκαν τα κοριτσια μας στο ξεκινημα των τριων πρωτων σετ του παιχνιδιου. Λιγο οι αλλαγες, λιγο η καλοκαιρινη ραστωνη εδωσαν στις φιλοξενουμενες τη δυνατοτητα να προηγηθουν μεχρι και με εντεκα ποντους διαφορα. Προς το τελος των σετ ομως η εικονα αλλαξε προς το καλυτερο με αποτελεσμα να κερδισουμε το πρωτο σετ με σκορ 25-17, το δευτερο με σκορ 26-24 και να χασουμε το τριτο με σκορ 17-25. Το τεταρτο  σετ ηταν μονολογος για την ομαδα μας και κατεληξε ευκολα στα χερια μας με σκορ 25-10.
Σε πολυ αποτελεσματικο βραδυ η διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα οδηγησε το σκοραρισμα με 17 ποντους (5 ασσους, 1 μπλοκ). Την ακολουθησε η Λουσιανα Τσελεπη με 9 ποντους (2 μπλοκ, 1 ασσο). Τρεις παικτριες μας πηραν απο 7 ποντους, η Ρια Αναγνωστου (2 ασσους), η Φλωρα Λουκαταρη (1 μπλοκ, 1 ασσο) και η Πωλινα Πατραμανη. Τον πινακα των σκορερ εκλεισαν η Βικυ Μπουρμπη με 6 ποντους και η ανανεωμενη Βαλια Κουσουλη με 4 ποντους.
Καλη η διαιτησια του Μανωλη Καπλανιδη και της Αργυρως Παπανικολαου. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λιουκα, Τσελεπη, Λεκκου, Μπουρμπη, Λουκαταρη, Πατραμανη, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Βητου(L), Ηλιοπουλου Χ.(L)
ΑΘΗΝΑ: (Σουμπασης), Αλεξανδρου(c), Γιαννιτσοπουλου, Δημητροπουλου, Σαραντου, Μαχαιρα, Δαρεμα, Δριτσα, Αγραβανη, Αρκα(L), Σταθακη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου