Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Και του χρονου να βρεθουμε στο 4ο ...

Ολοκληρωθηκε με απολυτη επιτυχια το 3ο τουρνουα 'Ανοιξη' και μαζι του η σεζον 2012-13 για τη γυναικεια ομαδα του συλλογου μας. Η τελευταια ημερα του επιφυλαξε στους αρκετους φιλους του βολλεϋ που προσηλθαν στο κλειστο της Κοκκινιας μια ευχαριστη εκπληξη σε αγωνιστικο επιπεδο και πολλες ωραιες στιγμες κατα τη διαρκεια των απονομων και βραβευσεων.
Η Αθηνα Μαγκουφανας επιστεγασε την καλη της εμφανιση στο τουρνουα με την κατακτηση της τριτης θεσης της τελικης καταταξης, αφου καταφερε στον μικρο τελικο να επικρατησει της ομαδας των Νεων Βυρωνα με 3-2 σετ σε ενα πολυ ωραιο παιχνιδι. Η ομαδα της Πευκης βρεθηκε πισω στο σκορ δυο φορες με 0-1 και 1-2, ειχε ομως τις δυναμεις να ανατρεψει την κατασταση και να κερδισει το παιχνιδι με 3-2 σετ. Ας μη ξεχναμε δε οτι τα κοριτσια του Δημητρη Σουμπαση ηταν η χαμηλοτερης κατηγοριας ομαδα του τουρνουα. Τα επιμερους σκορ των σετ ηταν 17-25, 25-21, 15-25, 27-25 και 15-11.
Ο τελικος αναμεσα στην ομαδα μας και τον Α.Σ.Παπαγου δεν παρουσιασε το ενδιαφερον του αντιστοιχου μεταξυ των δυο ομαδων αγωνα που εγινε πριν απο δεκαπεντε μερες. Μονο στο τελευταιο σετ εγινε μεγαλη μαχη και ο νικητης κριθηκε στις λεπτομερειες. Κατα τα αλλα οι πρωταθλητριες ηταν καλυτερες και κατεκτησαν το τουρνουα δικαια. Τα επιμερους σκορ των σετ ηταν εδω 21-25, 13-25, 27-29.
Για τριτο συνεχομενο παιχνιδι το σκοραρισμα οδηγησε η διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα με 11 ποντους (3 μπλοκ). 11 ποντους πηρε η ομαδα μας και απο τη Λουσιανα Τσελεπη (5 μπλοκ, 2 ασσους). Απο κοντα και η Λουκια Νακου με 8 ποντους (2 ασσους) και ακολουθησε η Ρια Αναγνωστου με 4 ποντους. Με 4 ποντους εκλεισε την παρουσια στη Νικη και η Πωλινα Πατραμανη. Η Κρητικια ακραια ηταν σημαντικη βοηθεια στον ενα χρονο που εμεινε στο Μαρουσι αποφασισε ομως να πλευσει απο του χρονου σε αλλα αθλητικα λιμανια. Επεστρεψε στην ενεργο δραση μετα απο αρκετους μηνες η Παναγιωτα Λημναιου πετυχαινοντας και 3 ποντους. Καλη εμφανιση και απο τις νεανιδες Ξενια Τσεκενη (2 ποντοι) και Ηλιανα Λεκου που πηρε και το παρθενικο της μπλοκ με τη γυναικεια ομαδα (σιδεροκεφαλη Ηλιανα!)
Με εντυπωσιακη ομοφωνια μεταξυ των προπονητων κριθηκαν τα ατομικα επαθλα και με ακομα πιο εντυπωσιακη συγκινηση τα παρελαβαν οι βραβευθεισες αθλητριες:
η Πασιαλη του Παπαγου ψηφιστηκε καλυτερη λιμπερο,
η Αγραβανη της Αθηνας ψηφιστηκε καλυτερη μπλοκερ,
η Χρυσομαλλη του Παπαγου ψηφιστηκε καλυτερη πασαδορος,
η Λιουκα της Νικης ψηφιστηκε καλυτερη επιθετικος και
η Κορακοβουνη του Παπαγου ψηφιστηκε MVP του τουρνουα.
Θα ακολουθησει τις επομενες μερες και οπτικο υλικο απο το φιναλε του 3ου τουρνουα 'Ανοιξη'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου