Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Σαν τελικος πρωταθληματος ...

... εξελιχθηκε ο αγωνας της 3ης αγωνιστικης του τουρνουα 'Ανοιξη' αναμεσα στην ομαδα μας και τη νταμπλουχο ομαδα του Παπαγου. Πληρεις συνθεσεις, μεγαλο παθος και ωραιες φασεις επι μια ωρα και τρια τεταρτα, λες και οι δυο ομαδες βρισκοταν στη μεση της σεζον και οχι δεκα μερες πριν τις καλοκαιρινες διακοπες.
Τα κοριτσια μας αιφνιδιασαν τις φιλοξενουμενες στο πρωτο σετ κυριως με την ποικιλια του επιθετικου τους παιχνιδιου και τα μεγαλα ποσοστα τελειωμενων επιθεσεων, με αποτελεσμα να προηγουνται συνεχεια στο σκορ και να κερδισουν σχετικα ευκολα το σετ με σκορ 25-18.
Αμφιροπα και κατα παρομοιο τροπο εξελιχθηκαν τα δυο επομενα σετ. Καποια ατομικα λαθη στις τελευταιες υποδοχες και αμυνες μας εκριναν και τα δυο υπερ του Παπαγου, με σκορ 21-25 το δευτερο και 22-25 το τριτο.
Ομοιως αμφιροπα εξελιχθηκε και το τεταρτο σετ, αυτη τη φορα ομως τα λιγοτερα λαθη και η αυξημενη ψυχραιμια στους τελευταιους κρισιμους ποντους εγειραν την πλαστιγγα προς τη μερια μας και η ισοφαριση με σκορ 25-23 ηταν γεγονος.
Το tie-break ανηκε στις φιλοξενουμενες, που προηγηθηκαν σε ολη τη διαρκεια του και τελικα το κερδισαν σχετικα ευκολα με σκορ 15-9.
Σουπερ εμφανιση με 18 ποντους (3 ασσους) εκανε για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι η διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα. Την ακολουθησαν σε αποδοση οι δυο κεντρικες μας Λουσιανα Τσελεπη με 17 ποντους (3 ασσους, 3 μπλοκ) και Φλωρα Λουκαταρη με 16 ποντους (3 ασσους, 3 μπλοκ). Καλη εμφανιση και απο την Πωλινα Πατραμανη με 13 ποντους, τη Λουκια Νακου με 7 ποντους (3 μπλοκ!), τη Ρια Αναγνωστου με 5 ποντους (2 μπλοκ) και τη λιμπερο μας Ισαβελλα Βητου.
Αρκετος και ζεστος ο κοσμος στην εξεδρα του κλειστου της κοκκινιας και καλη διαιτησια απο τους Εκτορα Μπαρδακο και Χρηστο Μαυρο. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Πατραμανη, Καλαντζη Μ., Νακου, Λιουκα, Τσελεπη, Βητου(L), Βασιλακη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Κουσουλη, Λουκαταρη, Λεχου
ΠΑΠΑΓΟΥ: (Πουμπουρας), Χατζησωκρατη(c), Μικρουδακη, Παπασηφακη, Κορακοβουνη, Μιχαηλιδη, Χρυσομαλλη, Θανοπουλου, Πασιαλη, Βλαγκα, Καϊμακη, Βασαλου(L)     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου