Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ενα βημα παραπανω

Στο περιθωριο της τελευταιας μερας του 3ου τουρνουα 'Ανοιξη' ζητησαμε απο το Δημητρη Σουμπαση, προπονητη της Αθηνας Μαγκουφανας, λιγα λογια απολογιστικα της σεζον που εληξε και λιγα λογια αποκαλυπτικα των σχεδιων της ομαδας του για την επομενη χρονια.
'Ειχαμε μια συμπαθητικη χρονια, χωρις σοβαρους τραυματισμους, που σκιαστηκε απο το προβλημα της πασας μας. Και οι δυο πασαδοροι μας εκαναν λειψες προπονησεις για διαφορετικους ομως λογους. Σαφως περισσοτερες δικαιολογιες ειχε η μικροτερη σε ηλικια πασαδορος μας που λογω των σχολικων της υποχρεωσεων ηταν ουσιαστικα δικαιολογημενη για τη μειωμενη παρουσια της στις εκδηλωσεις της ομαδας.
Η επομενη χρονια αναμενεται πιο ορθολογισμενη και με ανανεωμενους στοχους. Το προβλημα της πασας αναμενεται να λυθει με την επιστροφη της Ανδριανας Μαχαιρα απο τη Μεταμορφωση και της Νατασας Κατραβα απο το Γερακα. Αν προσθεσουμε μια ακραια 'εκπληξη' και της δικες μας διαγωνιες Νικη Δημητροπουλου και Κατερινα Σταθακη που θα ανεβουν στη γυναικεια ομαδα, πιστευω οτι θα ειμαστε αρκετα πληρεις ωστε να διεκδικησουμε με αξιωσεις την εισοδο στα play-off.
Ο Γ.Σ. Χαλανδριου και οι Αμπελοκηποι δικαια κατα τη γνωμη μου προβιβαστηκαν στο Εθνικο Περιφερειακο Πρωταθλημα φετος. Το Χαλανδρι διεθετε παικτριες με εμπειρια και οι Αμπελοκηποι την πιο συμπαγη ομαδα της κατηγοριας. Του χρονου νομιζω οτι εκτος απο την ομαδα μας και η Βαρη θα ειναι υποψηφια για την ανοδο, που και φετος αλλωστε το προσπαθησε με αξιωσεις.
Το τουρνουα 'Ανοιξη' ηταν μια ευχαριστη εμπειρια. Θα το θελαμε βεβαια ενα μηνα νωριτερα αλλα σε καθε περιπτωση δωσαμε αγωνες με δυνατες ομαδες, κρατησαμε τις παικτριες μας σε εγρηγορση για εναν επιπλεον μηνα και οπωσδηποτε ειχαμε τη δυνατοτητα να δοκιμασουμε και νεα σχηματα εν οψει της επομενης σεζον'.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου