Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Χαιρομαστε για την ανοδο αλλα συνεχιζουμε να κανουμε το χομπυ μας.

Ο παντα 'δημοσιογραφικος' προπονητης του Α.Σ. Παπαγου Αντωνης Πουμπουρας ηταν κατηγορηματικος στην παραπανω δηλωση του που εγινε μετα τη ληξη του μεταξυ μας αγωνα. 'Για ολες ουσιαστικα τις παικτριες μου η Α2 ειναι terra incognita αλλα εμεις θα πορευτουμε και στην επομενη σεζον με τη φιλοσοφια της προηγουμενης: κανουμε το χομπυ μας, εχουμε αρχικο στοχο την παραμονη μας και οπου βγει. Η ομαδα μας θα παραμεινει ουσιαστικα η ιδια χωρις αποχωρησεις και με ελαχιστες στην κυριολεξια προσθηκες. Κι αυτο γιατι πιστευω οτι η παραμονη ειναι εφικτος στοχος με το υπαρχον ροστερ και οπωσδηποτε πρεπει να σεβαστουμε την υπερπροσπαθεια των παικτριων που επανεφεραν την ομαδα στις εθνικες κατηγοριες.
Αφου ειμαστε ερασιτεχνικα σωματεια και τα κοριτσια στην πραγματικοτητα κανουν το κεφι τους, πρεπει οι συλλογοι να τους εξασφαλιζουν τουλαχιστον τις καλες συνθηκες αθλησης και την ιατρικη παρακολουθηση που ειναι μια μινιμουμ ανταμοιβη για τις προσπαθειες τους. Σαν ομαδα που πηρε πρωταθλημα καποιες παικτριες μας τραβηξαν το ενδιαφερο συλλογων μεγαλυτερης κατηγοριας. Καμμια ομως δε θελει να φυγει και να χασει την εμπειρια της επομενης χρονιας αλλα και το καλο κλιμα που επικρατει στα αποδυτηρια μας. Θα σας πω χαρακτηριστικα οτι σε ενα μινι απολογισμο που καναμε προσφατα διαπιστωσαμε οτι οι δυο προπονητες και 9(!) απο τις παικτριες μας ειμαστε παλι εκει οταν ανεβηκαμε απο τη δευτερη στην πρωτη κατηγορια.
Μεσα στη σεζον που περασε δικαια τερματισαμε στην τεταρτη θεση. Ειμαστε ομως σε συνεχη ανοδικη πορεια και η επιστροφη της Κορακοβουνη και της Θανοπουλου μας εδωσε το κατι παραπανω που μετρησε ωστε να τερματισουμε αηττητοι στα play-off.
Η γνωστη τετραδα της Νικης, της Παλληνης, της Γκραβας και του Π.Α.Κ. Χαλανδριου θα πρωταγωνιστησει και στην επομενη σεζον. Απο τις προβιβασθεισες Γ.Σ. Χαλανδριου και Αμπελοκηπους νομιζω οτι η δευτερη εχει να παιξει εναν ουσιαστικο ρολο στο πρωταθλημα. Απο τις υποβιβαζομενες Πανελληνιο και Κερατεα δεν περιμενω σπουδαια πραγματα.'  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου