Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Κομψη Νικη!

Με νικη εντος εδρας και αντιπαλο τη Ροδοπολη εγκαινιασε τις νεες της εμφανισεις η ομαδα των κορασιδων μας. Σειρα παιρνει τωρα ο προτελευταιος αγωνα της πρωτης φασης με αντιπαλο εκτος εδρας τον Τυφωνα Ηρακλειου που θα κρινει και το μελλον της ομαδας μας στη συνεχεια του πανελληνιου πρωταθληματος.
Με τη Σοφια Χριστοφιδη πασαδορο στο αρχικο σχημα ξεκινησε μετα απο πολυ καιρο ο coach Φωτης Μαντζιος και τα κοριτσια μας κερδισαν σχετικα ευκολα το πρωτο σετ με σκορ 25-14. Απο το 8-4 ως το 15-4 εμεινε στο σερβις η Βαλια Κουσουλη στο δευτερο σετ, πετυχαινοντας μαλιστα και τεσσερεις ασους, με αποτελεσμα να καταληξει και αυτο στην πλευρα μας με σκορ 25-11.
Να χρησιμοποιησει ολες τις παικτριες του στη συνεχεια του ματς αποφασισε ο coach δινοντας νεο ενδιαφερον στην αναμετρηση. Αθηνα Λωλη και Ναταλια Δημητριου εκαναν πολυ δουλεια σε υποδοχη και αμυνα αλλα λιγο η επιθετικη μας ατολμια και λιγο δυο διαιτητικα λαθη παραχωρησαν το τριτο σετ στις φιλοξενουμενες με σκορ 20-25.
Τα πραγματα επανηλθαν στη φυσιολογικη τους ροη στο τεταρτο σετ. Η Χρυσανθη Βασιλακη (13 ποντοι, 4 ασοι), η Ξενια Τσεκενη ( 9 ποντοι, 2 ασοι) και η Νεφελη Τσελου (9 ποντοι, 4 ασοι) ανελαβαν το σκοραρισμα και το σετ εμινε στην ομαδα μας με σκορ 25-19.
Αρκετοι νεολαιοι στο γηπεδο, προφανως συμμαθητες και φιλοι των κοριτσιων, εδωσαν χρωμα στην εξεδρα και ωθηση στις προσπαθειες των αθλητριων μας.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Χριστοφιδη(c), Βασιλακη, Ξενακη, Τσεκενη, Κουσουλη, Τσελου, Ηλιοπουλου Χ.(L), Μηνου, Λωλη, Μητραβελα, Ηλιοπουλου Β., Δημητριου(L)
Υ.Γ.1: Τα κοριτσια οπως παραταχθηκαν στον αγωνα με τη Ροδοπολη στον τομεα των φωτογραφιων.
Υ.Γ.2: Γευση απο το παιχνιδι στο συνδεσμο:
  http://www.youtube.com/watch?v=r8s5sjrd-_A&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου