Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μπορουμε και καλυτερα

Φυσικα και υπαρχουν ομαδες καλυτερες απο τη δικη μας και δεν υπαρχει λογος μουρμουρας οταν χανουμε απο αυτες. Ακομα και τοτε ομως καλο ειναι να παλευουμε τα παιχνιδια και να επιδιωκουμε το αξιοπρεπεστερο δυνατο αποτελεσμα. Ιδιαιτερα οταν η αγωνιστικη μας εικονα σε ενα τουλαχιστον απο τα σετ του αγωνα ειναι τετοια που να δειχνει οτι το αξιοπρεπες αποτελεσμα ειναι εφικτο.
Η ηττα των κορασιδων μας εκτος εδρας απο τον Ηρακλη Κηφισιας δεν ηταν εκπληξη. Αλλωστε η πρωτοπορος του ομιλου μας ειναι προς το παρον αηττητη στο πρωταθλημα. Το σκορ ομως του πρωτου σετ (4-25) ηταν εκπληξη και μαλιστα δυσαρεστη. Καλυτερη η εικονα μας στο δευτερο σετ (18-25) οπου μαλιστα επιδειξαμε ισχυρη αντισταση στην επιθετικη πιεση του αντιπαλου πετυχαινοντας αρκετα μπλοκ. Μετρια εικονα και παλι στο τριτο σετ (10-25) και το παιχνιδι ολοκληρωθηκε σε μια περιπου ωρα.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Κουσουλη(c), Ηλιοπουλου Β., Βασιλακη, Λωλη, Χριστοφιδη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Τσεκενη, Τσελου, Ξενακη, Μηνου, Μητραβελα, Δημητριου(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου