Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Φυσιολογικα ...

ηρθε το μετριο αποτελεσμα για τη γυναικεια μας ομαδα με αντιπαλο εκτος εδρας τη Σχολη Μωραϊτη. Και εξηγουμαστε: φυσιολογικα αφου με τη Ντινα Μαρκου στον παγκο και τη Γεωργια Μοκα εκτος αποστολης οι επιλογες του coach ειναι κατι παραπανω απο περιορισμενες. Μετριο αφου υπο αυτες τις συνθηκες και ο βαθμος που αποσπασαμε μαλλον επιτυχια μπορει να θεωρηθει.
Χαμηλης ποιοτητας βολλεϋ παιχτηκε σε ενα παιχνιδι που κρατησε παντως μεχρι και την τελευταια φαση του σε ψηλο επιπεδο το ενδιαφερον των λιγων σχετικα θεατων που το παρακολουθησαν. Χαρακτηριστικο της ποιοτητας του ειναι το γεγονος οτι σχεδον το 40% των ποντων καθε ομαδας επιτευχθηκε με λαθη του αντιπαλου.
Ενας μικροτραυματισμος κρατησε για λιγους ποντους εκτος τερεν την Πωλινα Πατραμανη κατα τη διαρκεια του πρωτου σετ. Για πρωτη φορα περασαμε μπροστα στο σκορ στο 16-15 και διατηρησαμε βραχεια κεφαλη μεχρι το τελος του σετ, που κατεληξε υπερ μας με σκορ 25-23.
Με κακες υποδοχες και αντιστοιχες επιθεσεις ξεκινησαμε το δευτερο σετ. Η διαφορα εφτασε μεχρι και τους 9 ποντους εις βαρος μας (7-16), σταδιακα ισορροπησαμε το παιχνιδι αλλα το σετ κατεληξε στη Σχολη Μωραϊτη με σκορ 19-25.
Απιστευτη εξελιξη ειχε το τριτο σετ. Προηγηθηκαμε με 10-6, η Σχολη Μωραϊτη περασε μπροστα με 11-14, ισοφαρισαμε 14-14 και ακολουθησε ενα εκπληκτικο μπλακ-αουτ, που εφερε το σκορ στο 14-23(!). Τελειως στατικη - σχεδον παγωμενη - η ομαδα μας εχασε και αυτο το σετ με σκορ 15-25.
Αντιθετη εικονα ειχαμε στο τεταρτο σετ. Το 14-19 εις βαρος μας μετατραπηκε σε 22-20 υπερ μας, για να κλεισει με τελικο σκορ 25-21 και να εξασφαλισουμε ετσι τον τιμητικο οπως προαναφεραμε βαθμο.
Το tie-break δεν αντεχει σε κριτικη, αφου οι εξουθενωμενες πλεον απο τη διωρη σχεδον διαρκεια του αγωνα λιγοστες παικτριες μας προσπαθησαν μεν αλλα εφτασαν απλως στην πηγη χανοντας το με σκορ 16-18.
Μετριο βραδυ για τη Πατραμανη, που πιθανως επηρεαστηκε και απο τον τραυματισμο της στο πρωτο σετ. Διπροσωπος Ιανος η Λουκια Νακου εκανε μετρια οργανωση του παιχνιδιου μας βοηθησε ομως στο σκοραρισμα με 12 ποντους (5 ασοι, 1 μπλοκ). Μετριο βραδυ και για τη Ρια Αναγνωστου (7 ποντοι, 1 μπλοκ) και την Παναγιωτα Λημναιου        (2 ποντοι). Αργησαν να μπουν στο παιχνιδι η Μαργαριτα Οικονομοπουλου (15 ποντοι, 3 ασοι, 3 μπλοκ) και η Αγγελικη Λιουκα     (13 ποντοι, 1 ασος) δινοντας πολυτιμες ανασες στην αντιπαλη αμυνα. Ενα σετ μονη της πηρε η Λουσιανα Τσελεπη(23 ποντοι,3 μπλοκ,1 ασος) αλλα η υπερτροφοδοτηση της στο τελευταιο σετ, οταν πια ηταν κουρασμενη απο τις ατελειωτες φασεις στις οποιες ειχε συμμετασχει πιθανως μας στερησε την πολυτελεια ενος ακομα βαθμου.
Ταιριαστη με την υπολοιπη εικονα του αγωνα και η διαιτησια των Παναγιωτη Καπανταη και Παναγιωτας Ραντσιου. Δεν απεφυγαν μικρολαθακια μεν αλλα σε κρισιμα σημεια του παιχνιδιου δε. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης), Δρακονταειδη (c), Στεφοπουλου, Σαβραμη, Παπαδαμαντιου, Παϊκου(L), Κρικου, Κουτσια, Κοσσυβα(L), Διαβαστη, Γεννηματα, Λιανου, Πετρουλακη.
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Μαρκου, Κουσουλη, Βασιλακη, Πατραμανη(L), Νακου, Λιουκα,Οικονομοπουλου,Καλαντζη Μ., Τσελεπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου