Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Συν στα λαθη, πλην στις ευκαιριες

Σε κακη μερα βρεθηκε η ομαδα των κορασιδων μας και ετσι δεν απεφυγε τη δευτερη ηττα στο πανελληνιο πρωταθλημα, εκτος εδρας απο την αντιστοιχη ομαδα των Αμαζονων της Νεας Ερυθραιας. Μια ηττα που πιθανον θα παιξει το ρολο της στην πορεια των κοριτσιων μας στη φετινη διοργανωση μιας και οι Αμαζονες ειναι ουσιαστικα στο ιδιο γκρουπ δυναμικοτητας με τη δικη μας ομαδα.
Τα ατομικα λαθη ηταν ο κυριος παραγοντας της κακης εμφανισης των κορασιδων του συλλογου μας. Καναμε πανω απο 15(!) συνολικα στο παιχνιδι και αν προσθεσουμε και τα 10(!) χαμενα σερβις εχουμε αμεσως-αμεσως χαρισει ενα ξεκουραστο σετ στον αντιπαλο.
Στο πρωτο σετ ακολουθουσαμε στο σκορ, με τη διαφορα διαρκως να διευρυνεται μεχρι το 14-24. Με τη Ξενια Τσεκενη στο σερβις καναμε μια τελευταια προσπαθεια προσεγγισης, μειωσαμε σε 18-24 αλλα τελικα το σετ πηγε στις Αμαζονες με σκορ 18-25. Το μονο ευχαριστο που προεκυψε στο σετ αυτο ηταν η χρησιμοποιηση για λιγους ποντους και της πασαδορου μας Σοφιας Χριστοφιδη, που επανηλθε ετσι σε δραση μετα απο ενα περιπου μηνα απουσιας, λογω του γνωστου τραυματισμου της και εγινε ενθουσιωδως δεκτη απο τις συμπαικτριες της. Πασαδορος βεβαια σε ενα μηνα δε γινεσαι, αλλα θα ηταν τουλαχιστον αδικια να μη σημειωθει η πολυ αξιοπρεπης αντικατασταση της Χριστοφιδη απο τη Βασιλικη Ηλιοπουλου κατα τη διαρκεια αυτου του τελευταιου μηνα.
Στατικη η ομαδα μας και στο δευτερο σετ συνεχισε τα ατομικα λαθη και τα χαμενα σερβις, κολλησε στο 11-15, που μετατραπηκε σε 11-20 και γενικοτερα δε βοηθηθηκε απο τις εμπειροτερες παικτριες της, που σε τετοια ματς υποτιθεται οτι παιρνουν την ομαδα στους ωμους τους. Τελικο σκορ του σετ 15-25.
Παραλιγο να γυρισουμε στο παιχνιδι στο τριτο σετ. Η Χρυσανθη Βασιλακη εμεινε στο σερβις απο το 11-14 ως το 21-14, παιρνοντας μαλιστα και τρεις ασους, η Βαλια Κουσουλη γυρισε αγριεμενη απο τον παγκο, παιρνοντας πεντε ποντους απο τους οποιους οι δυο ηταν μπλοκ, αλλα η αντεπιθεση δεν ολοκληρωθηκε. Η αποδοση μας σταδιακα επεσε, το 22-18 εγινε 22-24 και το σετ κατεληξε στις γηπεδουχους με σκορ 23-25.
Παρα την ηττα ιδιαιτερα μνεια πρεπει να γινει στην αποδοση της λιμπερο μας Χριστινας Ηλιοπουλου. Οι υποδοχες της ειναι πασες ακριβειας στην πασαδορο και ο αιφνιδιασμος, σε οποιουδηποτε τυπου σερβις, της ειναι αγνωστη λεξη. Αν και η αθλητικη της ηλικια ειναι ακομα μικρη δεν ειναι παρακινδυνευμενη η αποψη οτι στο οχι πολυ μακρινο μελλον θα προβαρει την κοκκινη φανελα της γυναικειας ομαδας.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Χριστοφιδη, Ηλιοπουλου Β., Βασιλακη, Μαστρογιωργη, Ξενακη, Κουσουλη, Τσεκενη, Ανδρεου, Λωλη, Τσελου, Μηνου, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου