Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Επαγγελματικη ... Νικη

Μια ηττα - μια νικη εκανε η γυναικεια μας ομαδα στο τουρνουα της Νεας Ερυθραιας, μια νικη - μια ηττα εκανε και στο κυπελο, εφτασε η ωρα να ισοφαρισει και στο πρωταθλημα την ηττα της πρεμιερας. Αντιπαλος εκτος εδρας ο Απολλων Αγιου Δημητριου, μοναδικη απουσα απο το παιχνιδι η Γεωργια Μοκα και η Νικη εφτασε στη ... νικη μετα απο 64 μολις λεπτα αγωνα.
Ενος λεπτου σιγη κρατηθηκε στην αρχη του παιχνιδιου στη μνημη του διεθνους διαιτητη Νικου Πανουτσου. Μετα το αρχικο 6-6 η ομαδα μας δεν ξαναχασε το προβαδισμα και με οπλο το δυσκολο σερβις και τη μαχητικοτητα στο φιλε (5 ασοι, 5 μπλοκ) κερδισε το πρωτο σετ με σκορ 25-20.
Ακομα καλυτερη ηταν η εικονα μας στο δευτερο σετ με εξαιρεση μια μικρη κοιλια, που εφερε το σκορ απο το 24-16 στο 24-22 πριν καταληξει και αυτο στην πλευρα μας με 25-22.
Ντινα Μαρκου (11 ποντοι στο ματς) και Μαργαριτα Οικονομοπουλου (12 ποντοι στο ματς) ειχαν κεφια και στο τριτο σετ και ετσι αυτο κατεληξε γρηγοροτερα υπερ μας με σκορ 25-14. Αισθητη εκαναν την παρουσια τους και οι νεοτερες Χρυσανθη Βασιλακη και Βαλια Κουσουλη στο σετ αυτο κερδιζοντας 4 ποντους και 2 ασους αντιστοιχα.
Η Πωλινα Πατραμανη ειναι οπως ολα δειχνουν η επιλογη του προπονητη μας για τη θεση του λιμπερο. Η πρωτη της επισημη εμφανιση στη θεση αυτη ηταν πολυ ικανοποιητικη και φαινεται οτι θα βρει λυση ενα σημαντικο προβλημα λειτουργιας της ομαδας.
Ο Γιωργος Τουμπανακης και ο Αντωνης Ζωης διαιτητευσαν χωρις προβληματα ενα ησυχο παιχνιδι, που παρα την ελλειψη εντασης διατηρησε σε ολη τη διαρκεια του εναν πολυ καλο ρυθμο. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: (Αθανασοπουλου), Τζιντη, Καφριτσα, Πουλογιαννοπουλου, Σαχπατζιδου, Αθανασοπουλου(c), Γουναρη, Σωτηροπουλου Β.(L), Κατσαμα, Χατζημιχαλαρη, Σωτηροπουλου Κ., Γκατζιου, Γιαννοπουλου.
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Πατραμανη(L), Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου