Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ετσι κι αλλιως κι αλλιωτικα και ... Πασαλιμανιωτικα!

Αναμικτα συναισθηματα αφησε στους φιλους της γυναικειας μας ομαδας ο μικρος τελικος του τουρνουα της Νεας Ερυθραιας. Με 7 μονο ετοιμοπολεμες παικτριες στη διαθεση του ο coach Νωντας Μπαϊμπος μας εδωσε ενα καλο δειγμα των ταχυδακτυλουργιων που θα χρειαστει να επινοησει στη διαρκεια της χρονιας για να παρουσιασει και φετος το ανταγωνιστικο συνολο των προηγουμενων ετων.
Η νεοαποκτηθεισα Πωλινα Πατραμανη ελειψε για τελευταια φορα απο παιχνιδι της Νικης και ηδη απο χθες ενσωματωθηκε στην υπολοιπη ομαδα μας. Ντινα Μαρκου και Χρυσανθη Βασιλακη ειχαν προαναγγελθεισες εκτος ομαδας υποχρεωσεις. Αγγελικη Λιουκα και Γεωργια Μοκα υπεφεραν απο μικροτραυματισμους και παρεμειναν στον παγκο της ομαδας.
Με βαση τα παραπανω δεδομενα ο coach για δευτερη συνεχομενη μερα προχωρησε σε δραστικη αναδιανομη των ρολων στη συνθεση της ομαδας μας: η Λουσιανα Τσελεπη ακραια, η Παναγιωτα Λημναιου διαγωνια, η Βαλια Κουσουλη λιμπερο και η Λουκια Νακου ακραια για σημαντικο μερος του παιχνιδιου. Αποτελεσμα ενα απο τα πιο δραματικα παιχνιδια των τελευταιων σεζον. Τρια σετ κριθηκαν περαν των 25 ποντων και χρειαστηκε και tie-break για την αναδειξη του τελικου νικητη.
Το πρωτο σετ κατεληξε στο Γ.Σ. Χαλανδριου με 26-28 και την Τσελεπη να κανει μια ακομα εξαιρετικη εμφανιση σε υποδοχη και επιθεση. Το δευτερο σετ το κερδισαμε με 27-25 με επιθετικη αιχμη για δευτερο βραδυ τη Μαργαριτα Οικονομοπουλου. Το τριτο σετ ηταν το πιο ηρεμο και κατεληξε στη Νικη με 25-18 με τις Λημναιου και Νακου να κανουν τη διαφορα απο τον αντιπαλο. 27-29 χασαμε το τεταρτο σετ παρα την αποτελεσματικοτητα της Ριας Αναγνωστου και την καλη οργανωση της Μαριας Καλαντζη. Και ετσι φτασαμε στο δευτερο tie-break μεσα σε 24 ωρες και το κερδισαμε με 15-10 σε πεισμα της κουρασης και των απουσιων μας. Χαρακτηριστικη του χαρακτηρα που επεδειξαν τα κοριτσια μας ηταν η πολυ καλη εμφανιση της Βαλιας Κουσουλη σε θεση πρωτογνωρη και για πρωτη φορα σε διαρκεια 5 σετ με τη γυναικεια ομαδα.
Ο Γ.Σ. Χαλανδριου διαθετει τον ενθουσιασμο της ανοδου, ενισχυθηκε σε θεσεις κλειδια, επαιξε χωρις συμπλεγμα κατωτεροτητας και τις δυο μερες του τουρνουα και δειχνει πως θα πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα της νεας σεζον.
Η Μαρια Οικονομου και ο Σπυρος Πρεντζας διαιτητευσαν ενα δυσκολο παιχνιδι και δεν απεφυγαν τα λαθη παρ'οτι μας εχουν συνηθισει σε πολυ ποιοτικοτερες διαιτησιες.
Ο τελικος του τουρνουα ηταν παρασταση για ενα ρολο και η Γκραβα κερδισε τις διοργανωτριες Αμαζονες με 3-0 σετ (25-12, 27-25, 25-14).
Στις ατομικες βραβευσεις MVP αναδειχθηκε η Παπαδακη των Αμαζονων, καλυτερη πασα η δικια μας Λουκια Νακου, καλυτερη επιθετικη η Παυλοπουλου της Γκραβας και καλυτερη λιμπερο η Αρωνη των Αμαζονων. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος) Αναγνωστου(c), Λημναιου, Τσελεπη, Μαρκου, Νακου, Μοκα, Οικονομοπουλου, Καλαντζη, Λιουκα, Κουσουλη(L).
Γ.Σ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: (Γερονικος) Χονδρου(c), Λατινου, Ανδριτσογιαννη(L), Μαρδακη, Κομπου, Γιακουμη, Γαρουφαλου, Κατοικου, Κωνστα(L), Κουλουμεντα, Καραχαλιου, Τσαρακλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου