Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μαρουσι-Χαλκιδα 2-0!

Οσο ευκολα περασε απο τη Χαλκιδα στην εκτος εδρας πρεμιερα της η ομαδα των κορασιδων του συλλογου μας με αντιπαλο τον Ο.ΠΕ., αλλο τοσο δυσκολευτηκε να κερδισει στην εντος εδρας πρεμιερα της με αντιπαλο την Α.Γ.Ε. Χαρακτηριστικο της δυσκολιας του αγωνα ηταν το γεγονος πως ο coach Φωτης Μαντζιος χρησιμοποιησε μονο επτα απο τις παικτριες του, σε αντιθεση με το παιχνιδι της πρωτης αγωνιστικης οπου ειχε χρησιμοποιησει και τις δωδεκα αθλητριες του.
Εντυπωσιακη η παρουσια του κοσμου στην κερκιδα και σε πληθος αλλα και σε διαθεση. Η μερα και η ωρα του αγωνα αλλα κυριως η διεξαγωγη του στην καρδια της γειτονιας που εδρευει ο συλλογος προβλεπεται να δωσει σημαντικη ωθηση στις προσπαθειες των ομαδων μας ολων των ηλικιακων κατηγοριων. Η διοικηση της Νικης θα πρεπει ηδη να αισθανεται απολυτα δικαιωμενη για την αποφαση της να μεταφερει την εδρα της ομαδας μας απο το "Σπυρος Λουης" στο κλειστο της Κοκκινιας.
Στο καθαρα αγωνιστικο μερος του παιχνιδιου τωρα, οι Χαλκιδαιες εδειξαν απο το πρωτο σετ τα δοντια τους. Μετα το αρχικο 6-5 υπερ μας, ενα σερι 0-8 εστειλε το σκορ στο 6-13 και παρ'οτι η ομαδα μας ισορροπησε στη συνεχεια το παιχνιδι δεν μπορεσε ποτε να κλεισει τη διαφορα και εχασε το πρωτο σετ με σκορ 21-25. Αθηνα Λωλη και Ξενια Τσεκενη ξεχωρισαν στο πρωτο σετ κυριως ομως λογω των επιθετικων τους προσπαθειων.
Η μεγαλη πιεση πανω στο φιλε ηταν ο κυριος παραγων της ανατροπης του σκορ στο δευτερο σετ. Η Παναγιωτα Ξενακη -πολυ βελτιωμενη σε σχεση με περυσι- ταλαιπωρησε τα αντιπαλα τριαρια και η Βασιλικη Ηλιοπουλου εμεινε στο σερβις απο το 11-12 ως το 19-12 γερνοντας την πλαστιγγα προς τη μερια μας. Τελικο σκορ 25-21 υπερ μας.
Παρομοια ηταν η εικονα και στο τριτο σετ. Την πιεση  στο φιλε ανελαβε η Νεφελη Τσελου, η Χριστινα Ηλιοπουλου μαζεψε ολα τα 'σκουπιδια' σε υποδοχη και αμυνα και το σετ κατεληξε στα χρωματα μας με 25-19.
Με μια υποψια χαλαρωσης αρχισε το τεταρτο σετ. Το αρχικο 1-4 μεταβληθηκε ομως σε 11-4 με σερβερ τη αρχηγο Βαλια Κουσουλη και η σεμνη τελετη ελαβε τελος. Τελικο σκορ του σετ 25-18, τελικο σκορ του αγωνα 3-1, δευτερη νικες σε δυο αγωνες και συνεχεια εκτος εδρας με τις κορασιδες της πρωταθλητριας Ελλαδας Α.Ε.Κ.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Κουσουλη(c), Ανδρεου, Λωλη, Μαστρογιωργη, Τσεκενη, Δημητριου(L), Ξενακη, Μηνου, Ηλιοπουλου Β., Μητραβελα, Τσελου, Ηλιοπουλου Χ.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου