Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Αποστολη εξετελεσθη

Λες και δε μας εφτανε το μειωμενο σε σχεση με περυσι ροστερ, δεν εχουμε ακομα καταφερει να παιξουμε εστω ενα παιχνιδι με την ομαδα των γυναικων πληρη εξ αιτιας μικρων αλλα ενοχλητικων τραυματισμων. Αγγελικη Λιουκα και Γεωργια Μοκα παρακολουθησαν την επισημη πρεμιερα της ομαδας στο Κυπελο Ελλαδας απο τον παγκο κανοντας παρεα στην πανταχου παρουσα Ισαβελλα Βητου, που λογω της γνωστης ευχαριστης καταστασης της εχει αναλαβει χρεη στατιστικολογου της ομαδας.
Οι συμπαικτριες τους παντως στο παρκε εκαναν το καθηκον τους στο ακεραιο. Χρειαστηκαν μολις 54 λεπτα για να προκριθουν στην επομενη φαση του Κυπελου δινοντας μαλιστα στον coach την ευκαιρια να παιξει το μεγαλυτερο μερος του τελευταιου σετ με τις νεοτερες αθλητριες του χαριζοντας πανηγυρικο τονο στην επικρατηση μας με 3-0 σετ. Στα αξιοσημειωτα του αγωνα το γεγονος οτι σκοραραν και οι δεκα παικτριες μας συνεισφεροντας επιθετικα στη νικη-προκριση και η απουσια libero απο τη συνθεση μας στο συγκεκριμενο τουλαχιστον παιχνιδι.
Μονολογος με ασους (3) της Μαργαριτας Οικονομοπουλου θα ηταν το πρωτο σετ (16 ποντοι συνολικα στο ματς) αν δεν υπηρχε και η Πωλινα Πατραμανη να παρει μερος της δοξας. Η νεοαποκτηθεισα Κρητικια δειχνει ικανη να δωσει σημαντικη βοηθεια στην ομαδα απο τη θεση 4 οχι μονο επιθετικα αλλα και με σωστη τοποθετηση στο μπλοκ και την αμυντικη λειτουργια της ομαδας.
Την ευκολη κατακτηση του πρωτου σετ με 25-6 ακολουθησε μια ολιγολεπτη χαλαρωση που εδωσε την ευκαιρια στις Μενιδιατισσες να προηγηθουν με 9-8. Η πασαδορος μας Λουκια Νακου αιφνιδιασε με τις επιθετικες της αρετες (9 ποντοι συνολικα) - τις αντιπαλους βεβαια, γιατι εμεις την εχουμε πια συνηθισει - και απεκατεστησε την ταξη φερνοντας και το δευτερο σετ στην πλευρα μας με σκορ 25-13.
Για το τριτο σετ τα ειπαμε ηδη, ηταν αφιερωμενο στη νεολαια του συλλογου, κερδηθηκε με σκορ 25-14 και εδωσε την ευκαιρια στη Λουσιανα Τσελεπη να επανελθει στην αγαπημενη της θεση της κεντρικης σαρωνοντας με τους πρωτους χρονους της τις τελευταιες αντιστασεις των γηπεδουχων.
Ιορδανης Παγκοζιδης και Βασιλης Κοτσινης δεν εκαναν αισθητη την παρουσια τους, συνεπως κατα την δεδηλωμενη αποψη του μπλογκ μας ειχαν μια αριστη διαιτητικη βραδια. Οι συνθεσεις των ομαδων:
Α.Σ.Π. ΣΑΛΑΜΜΟΝ: (Ορεστης Παπαδοπουλος), Απειρανθιτου(L), Κακοκεφαλου, Κοκκινου, Κεχαγια, Βατουρη, Ζεϊτινιδη, Περρακη, Σταθοπουλου(c), Καραμπινα
ΝΙΚΗ: (Νωντας Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Αναγνωστου(c), Πατραμανη, Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη
Υ.Γ. Φαγαμε ολη τη βδομαδα ψαχνοντας τις Wikipedias, ελληνικες και ξενες, για να ανακαλυψουμε τις αρχαιες ριζες προελευσης του ονοματος της ομαδας των Αχαρνων. Ο προπονητης της κυριος Παπαδοπουλος ειχε την ευγενεια να μας λυσει την απορια: σαλα και αμμος (λογω beach volley) ειναι τα συνθετικα της λεξης Σαλαμμον. Πρωτοτυπο για να μην πουμε εντελως ριζοσπαστικο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου