Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Γυριζουμε στον ερασιτεχνικο αθλητισμο.

Λιγες αλλα ουσιαστικες δηλωσεις αποσπασαμε απο τον παντα ευγενικο προπονητη των Γλυκων Νερων Δημητρη Παπαϊωαννου μετα το τελος του αγωνα μεταξυ της ομαδας του και της Νικης.
Ποια η σκοπιμοτητα της για πρωτη φορα συμμετοχης της ομαδας σας στο Τουρνουα Ανοιξης;
Προφανως η αποκτηση εμπειριας και αν θελετε να το δουμε και λιγο πιο τεχνικα η αντιμετωπιση ομαδων που παιζουν πιο γρηγορο βολλεϋ απο τους αντιπαλους που ειχαμε κατα τη διαρκεια της σεζον που εληξε.
Σας ειχαμε συνηθισει με τα χρωματα αλλου συλλογου. Πως ηταν η πρωτη χρονια σας στα Γλυκα Νερα;
Πραγματι χρειαστηκε λιγος χρονος προσαρμογης και για μενα και για τις παικτριες μου. Τελικα ομως αυτο το διαστημα δεν ηταν ιδιαιτερα μακρυ και αυτη τη στιγμη παιρνω αγωνιστικα απο τα κοριτσια αυτο που σχεδιαζα εξ αρχης οταν ανελαβα τα Γλυκα Νερα. Τολμω να πω οτι η ομαδα παρουσιασε τρομερη προοδο μεσα στη σεζον και αυτο οφειλεται κυριως στη σκληρη δουλεια των αθλητριων μου στις προπονησεις.
Ποιοι ειναι οι στοχοι της ομαδας σας για την περιοδο 2012-13;
Φετος καναμε πολυ καλη χρονια. Στην πρωτη φαση του πρωταθληματος χασαμε μονο δυο παιχνιδια και μαλιστα απο τον Γ.Σ. Χαλανδριου που τελικα ανεβηκε. Στα play-off κερδισαμε μια φορα τους Αμπελοκηπους, που επισης ανεβηκαν, και φτασαμε δυο παιχνιδια με τους αλλους αντιπαλους μας στο tie-break. Ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας, στοχος μας ειναι η ανοδος. Προσωπικα τον θεωρω εφικτο στοχο αρκει βεβαια να συνεχισουμε την καλη δουλεια που καναμε φετος.
Πως σας φανηκαν οι αλλαγες στα πρωταθληματα ολων των κατηγοριων; Και εννοω τη γιγαντωση της Α2, τους ομιλους στη Γ΄ κ.λ.π.
Γυριζουμε ολοταχως στον ερασιτεχνικο αθλητισμο. Λιγοι συλλογοι εκαναν τα τελευταια χρονια πραγματικοτητα τον οικονομικο τους προγραμματισμο και δε δισταζω να πω οτι δυο απο αυτες τις ομαδες ειστε εσεις και η προηγουμενη ομαδα μου, ο Α.Ο. Παλληνης. Οι κατηγοριες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. θα συνεχισουν να ενισχυονται με καλες παικτριες και αυτο ειναι αναμφισβητητα καλο για το αθλημα. Συγχρονως θα παρουν φωτια τα τμηματα αναπτυξης των συλλογων. Εμεις ειμαστε ηδη σε πολυ καλο επιπεδο με 120 κοριτσια υπο τις οδηγιες της Αντιγονης Στεφανοπουλου.
Εχετε ενα πολυ ωραιο γηπεδο. Παιζει τελικα αυτο ρολο στην αναπτυξη ενος σωματειου;
Πολυ ουσιαστικο ρολο. Με καλο γηπεδο ανεβαινεις επιπεδο. Νομιζω οτι φετος θα ζησετε και σεις αυτη τη διαφορα. Απο κει και περα πρεπει να επιλεξεις και καταλληλους προπονητες και εχεις λυσει τα σπουδαιοτερα προβληματα σου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου