Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Τωρα φτιαχνονται οι ομαδες!

Στον αποηχο του αγωνα Παπαγου-Νικης ο προπονητης των γηπεδουχων Αντωνης Πουμπουρας με μεγαλη προθυμια δεχτηκε να απαντησει σε μερικες ερωτησεις μας σχετικες με το τουρνουα, την ομαδα του και το επομενο πρωταθλημα:
Μηπως οι 6 μηνες αγωνιστικης απραξιας ειναι μεγαλο διαστημα για τις ομαδες της κατηγοριας μας, coach;
Κατα τη γνωμη μου, οχι. Ειναι ιδανικο διαστημα για να ξεχωρισει η ομαδα που δουλευει απο εκεινη που κανει τουρισμο. Σε μια προετοιμασια 7-8 εβδομαδων δεν προλαβαινεις ουσιαστικα εκτος απο τη φυσικη κατασταση και καποια στοιχεια τακτικης να βελτιωσεις μια ομαδα. Ενω τωρα εχεις κατ'αρχας την ανεση να ασχοληθεις ατομικα με τις παικτριες σου.
Τι περιμενεις απο τη συμμετοχη σας στο τουρνουα;
Οι προπονησεις μπορει να ειναι δημιουργικες γινονται ομως και κουραστικες χωρις διαλειμματα. Τα τουρνουα παιζουν ακριβως αυτο το ρολο. Ενα ευχαριστο διαλειμμα απο την κουραστικη δουλεια της εβδομαδας. Ειπα στις παικτριες μου 'μπειτε στο γηπεδο και διασκεδαστε το παιχνιδι'.
Θα κανεις κατι ιδιαιτερο στη συνθεση και το συστημα σου αυτες τις μερες;
Κυριως θα 'πειραματιστω', αν μου επιτρεπεις την εκφραση, με παικτριες και θεσεις. Δεν εχουμε και το τεραστιο ροστερ και πρεπει να εχουμε ετοιμες εναλλακτικες λυσεις σε τραυματισμους, ντεφορμαρισματα και ιδιαιτεροτητες των αγωνων.
Η επανοδος του ιστορικου σωματειου σας στην Α΄ κατηγορια χαρακτηριστηκε απο φιλους και αντιπαλους κατι παραπανω απο αξιοπρεπης. Του χρονου τι να περιμενουμε;
Οταν ανελαβα την ομαδα βαλαμε στοχο να ανεβουμε στην Α΄μεσα σε τρια χρονια. Το καταφεραμε με την πρωτη χρονια. Δε θα τρελαθουμε κυνηγωντας χιμαιρες. Θελουμε να μην κινδυνευσουμε και πιστευω οτι ενας συλλογος με γηπεδο και υποδομες μπορει να εχει σταθεροτητα στην αθλητικη του ιστορια. Εχουμε και παικτριες που θα μπορουσαν να παιξουν και σε ψηλοτερη κατηγορια αλλα παραμενουν οικειοθελως μαζι μας προφανως λογω του καλου κλιματος.
Πως περιμενεις το επομενο πρωταθλημα;
Το φετινο ηταν πολυ καλο και δε βλεπω γιατι να μην υπαρξει και αναλογη συνεχεια. Ιδιαιτερα εμεις πιθανον να μην ειμαστε εξ αρχης ανταγωνιστικοι λογω των δυο σοβαρων τραυματισμων που ειχαμε μεσα στη χρονια και οι αθλητριες μου θα αργησουν ακομα να επανελθουν στη δραση. Με την παροδο του πρωταθληματος ομως πιστευω οτι θα δειχνουμε μια ολο και καλυτερη εικονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου