Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Σαν Σαββατιατικη γιορτη.

Ετσι εξελιχθηκε το 2ο τουρνουα μινι-βολλεϋ 'Δημητρης Ασημακοπουλος' που διοργανωσε και παλι φετος η Νικη για κοριτσια των δημοτικων σχολειων του δημου Αμαρουσιου. 150 μελλοντικες βολλεϋμπολιστριες κατεκλυσαν το παρκε του κλειστου γυμναστηριου Κοκκινιας και περασαν ολο το πρωϊνο του Σαββατου παιζοντας και διασκεδαζοντας.
Γονεις και συμμαθητες κατεκλυσαν και τις εξεδρες του γηπεδου συμμετεχοντας ενεργα στις προσπαθειες των 'αθλητριων'. Ιδιαιτερα ζωηροι οι 'οπαδοι' του 18ου Δημοτικου Σχολειου εδωσαν τον τονο στο αθλητικο πρωϊνο χειροκροτωντας και μπιζαροντας κατ'επαναληψιν τις προερχομενες απο το σχολειο τους βολλεϋμπολιστριες.
Νεανιδες, κορασιδες και παγκορασιδες του συλλογου μας βοηθησαν αποφασιστικα τα μελη του συμβουλιου της Νικης και τους γυμναστες των κοριτσιων -με επικεφαλης τον ακουραστο Νωντα Μπαϊμπο- στην οργανωση του τουρνουα και τη διαιτητευση των παιχνιδιων. Ντινα Μαρκου, Αγγελικη Λιουκα και Μαργαριτα Οικονομοπουλου εδωσαν το παρον απο τη γυναικεια ομαδα και καταχειροκροτηθηκαν.
Μικρα καλλιτεχνικα διαλειμματα προσφεραν στους θεατες και τις αγωνιζομενες οι χορευτικες ομαδες των συμμετεχοντων σχολειων συνεχιζοντας τη μικρη παραδοση που ξεκινησε απο το 'Τουρνουα Ανοιξης' και επιθυμει να πορευονται παραπλευρα γυναικειο βολλεϋ και χορος. Ενα νερο, ενα γλυκο, ενα αναμνηστικο διπλωμα προσφερθηκαν σε ολα τα κοριτσια που στην κυριολεξια πολιορκησαν τη Γραμματεια προς το τελος του τουρνουα με μοναδικη επιδιωξη 'ενα ακομα παιχνιδι!'
Ραντεβου του χρονου παιδια στο 3ο τουρνουα 'Δ. Ασημακοπουλος'. Για οσες απο σας ομως θελουν να ασχοληθουν συστηματικοτερα με το βολλεϋ, η Νικη Αμαρουσιου θα ειναι απο τις 3 Σεπτεμβρη εκει, στο κλειστο της Κοκκινιας (Μεγαλου Αλεξανδρου 125). Πτυχιουχοι γυμναστες και γυμναστριες θα αναλαβουν το ρολο του προπονητη σας αρκει να εχετε γιορτασει τα 7α γενεθλια σας!
Σειρα παιρνει τωρα το αντιστοιχο τουρνουα μπασκετ των αγοριων, Κυριακη πρωϊ την ιδια ωρα και στον ιδιο χωρο. Οσοι πιστοι προσελθετε.
Αν αυτη η ομαδα δε λεγεται 'Rose Jump' ...

Γυρω, γυρω ολοι!

Σοφια, Μαρια, Μαριαλενα σε νεο ρολο. 

Το στυλ μια φορα το εχω!

Καλο το βολλεϋ, αλλα κι ο χορος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου