Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Το 2ο Τουρνουα Ανοιξης στην αφετηρια!

Μπορει να μην το κερδισαμε περυσι αλλα το χαρηκαμε το 1ο Τουρνουα Ανοιξης και δωσαμε μεσα απ'αυτο μια αλλη προοπτικη στο αγαπημενο μας σπορ. Τι πιο φυσιολογικο λοιπον απο το να το διοργανωσουμε και παλι φετος ελπιζοντας να ειναι εξ ισου επιτυχημενο και γιατι οχι πιο ευχαριστο και πιο θεαματικο.
Τρεις απο τις περσινες συμμετοχες θα ειναι και παλι εκει: η Νικη φυσικα, η Παλληνη και η Σχολη Μωραϊτη. Θα λειπει μονο το Π.Α.Κ. Χαλανδριου αφου το επομενο Σαββατοκυριακο θα διεκδικησει την ανοδο στην Α2 κατηγορια. Στη θεση του δυο ομαδες: ο Παπαγου μετα απο μια πολυ καλη χρονια επανοδου στην πρωτη κατηγορια και τα αναδιοργανωμενα σε ολα τα επιπεδα Γλυκα Νερα.
Αλλα και στις ακρες των παγκων θα καθονται τρεις απο τις γνωριμες απο περυσι φιγουρες: κατ'αρχας ο δικος μας Νωντας Μπαϊμπος, ο Ζωης Καλαμποκης με τη Σχολη Μωραϊτη και ο Δημητρης Παπαϊωαννου με τα Γλυκα Νερα. Νεες εκλεκτες προσθηκες ο Αντωνης Πουμπουρας με τον Παπαγου και ο Βασιλης Ξεροβασιλας με την Παλληνη.
Σε τεσσερεις αγωνιστικες λοιπον θα διεξαχθει ενα πρωταθλημα ενος γυρου  και θα ακολουθησει ενα week-end τελικη φαση του οποιου οι λεπτομερειες θα δημοσιοποιηθουν σε επομενη αναρτηση. Του αγωνα των γυναικων θα προηγειται αγωνας παγκορασιδων ή μινι για να εξοικειωνομαστε  σιγα-σιγα με τις επομενες πρωταγωνιστριες των παρκε!
Η στατιστικη θα παιξει οπως και περυσι σημαντικο ρολο στο Τουρνουα Ανοιξης. Θα τηρηθουν λεπτομερη στατιστικα και θα βραβευθουν στην τελετη ληξης οι καλυτερες απο τις 60 αθλητριες σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες.
Και εναρξη το ερχομενο Σαββατοκυριακο 12 και 13 Μαϊου με τις αναμετρησεις Παπαγου-Νικης και Παλληνης-Σχολης Μωραϊτη, ενω τα Γλυκα Νερα θα ειναι οι ρεπουχοι της πρωτης αγωνιστικης. Οι καλυτερες ευχες μας συνοδευουν τα κοριτσια ολων των ομαδων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου