Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Πρεμιερα με το δεξι.

Το καλυτερο δυνατο ξεκινημα εκανε η γυναικεια μας ομαδα στο πρωταθλημα της περιοδου 2010-11: νικη χωρις απωλεια σετ απεναντι στον ανανεωμενο Φοιβο Μελισσιων.
Σε μια ωρα και εννεα λεπτα λοιπον ολοκληρωθηκε το παιχνιδι με τα σετ να κερδιζονται με 25-20, 25-16 και 25-15. Η νικη συνοδευτηκε και απο αρκετα καλη εμφανιση, λαμβανομενου υπ' οψιν οτι η ομαδα μας εμφανιστηκε ανανεωμενη κατα το 1/3 σε σχεση με την περσινη και θα απαιτηθει καποιο χρονικο διαστημα για να κατακτησει και παλι την ομοιογενεια της.
Παικτρια που να υστερησε απο την ομαδα του Νωντα Μπαϊμπου δυσκολα θα βρει κανεις, σε ιδιαιτερα καλο βραδυ ομως βρεθηκε η κεντρικη μας Τονια Βαμβακοπουλου που εκανε τη διαφορα και στην επιθεση αλλα και στο μπλοκ. Χαϊ-λαϊτ του αγωνα το 14-11 του δευτερου σετ, με την αλλη κεντρικη μας -Γεωργια Μοκα- να πασαρει και την πασαδορο μας -Λουκια Νακου- να καρφωνει και να παιρνει τον ποντο!
Πολυ καλη η διαιτησια των Τσιτσικα-Μαρκατσα δεν αφησε περιθωρια αμφισβητησης στις αποφασεις της. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Αναγνωστου, Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Γιαννουλη, Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα, Χατζηθεοδωρου(L).
ΦΟΙΒΟΣ: Τσαβδαριδου(L), Βαρελτζη, Βαζουρα, Τιμοθεατου, Μπαλιουση, Αριστοπουλου, Πομακη-Πομακιδου, Ζωγραφου, Παπαχαραλαμπους, Δριτσα, Βερνεζου, Μπερεδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου