Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επιστροφη στις καλες εμφανισεις.

Μετα απο το δυσαρεστο διαλειμμα της προηγουμενης αγωνιστικης, η ομαδα των Νεανιδων επανηλθε στις καλες εμφανισεις και τις νικες. Εντυπωσιακο περασμα λοιπον μεσα απο τη Νεα Ιωνια και 3-0 με αντιπαλο την ομαδα των Ιωνων.
Σωστη οργανωση των επιθεσεων, με αποτελεσμα ψηλα ποσοστα τελειωμενων φασεων και αρκετα μπλοκ εκαναν δυσκολη τη ζωη του αντιπαλου με αποτελεσμα το πρωτο σετ να τελειωσει με σκορ 25-10. Ιδιο σκορ και στο δευτερο σετ παρα τη βελτιωση των Ιωνων, αφου αυτη τη φορα η αψογη αμυντικη μας λειτουργια -λεγε με Ειρηνη Φ.!- δεν αφησε περιθωρια αμφισβητησης για το 'αφεντικο' του αγωνα.
Μια δυσαρεστη εκπληξη περιμενε τις δυο ομαδες στην αρχη του τριτου σετ: το νουμερο 18 των Ιωνων, σε μια προσπαθεια αμυνας, στραβοπατησε και πιθανοτατα γυρισε το γονατο της. Ευχομαστε στη δεσποινιδα Μαυρουδη γρηγορη αναρρωση ωστε στον αγωνα του δευτερου γυρου να την εχουμε ξανα αντιπαλο.
Η μικρη διακοπη, κατα εντυπωσιακο τροπο, επηρεασε περισσοτερο τις δικες μας παικτριες με αποτελεσμα το σκορ να φτασει στο 7-16 εις βαρος μας. Εκει ομως τα κοριτσια μας αποφασισαν να ξαναγυρισουν στο παιχνιδι και με εντυπωσιακο σερι 18-5 πηραν και το τελευταιο σετ με 25-21.
Ενα σχεδον μηνα θα μεινουν χωρις επισημο αγωνα οι Νεανιδες μιας και μεσολαβουν το ρεπο μας και οι Δημοτικες εκλογες. Επιστρεφοντας στις 28 Νοεμβριου βαζουμε πλωρη για τρεις νικες στα τεσσερα παιχνιδια με στοχο την προκριση στην επομενη φαση.
Η συνθεση της ΝΙΚΗΣ: Παπακωνσταντινου, Φωτοπουλου, Μιχαηλ, Χαραλαμπους, Λημναιου, Σκαρλατου, Μαντζανα, Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Νικου(L), Ζιωρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου