Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μπραβο κοριτσια!

Φαινεται πως η ηττα στο Βυρωνα πραγματι θυμωσε τις κορασιδες μας κι ετσι στο δευτερο αγωνα τους εμφανιστηκαν πολυ πιο συγκεντρωμενες και αποτελεσματικες. 3-0 λοιπον με αντιπαλο το ΠΑΚ Χαλανδριου σε ενα παιχνιδι παντως οπου η νικη δεν ηρθε τοσο ευκολα οσο μαρτυρα το τελικο σκορ.
Ανετη επικρατηση στο πρωτο σετ (25-12), χαλαρωμα στο δευτερο σετ και ντερμπυ το παιχνιδι με την εις βαρος μας διαφορα να φτανει μεχρι και τους 4 ποντους (7-11)  και να αναγκαζει την προπονητρια μας να καλει εσπευσμενα ταϊμ-αουτ (25-22), καλη διαχειριση στο τριτο σετ και τελος καλο ολα καλα (25-20).
Με οπλο λοιπον το πολυ καλο σερβις και αρκετα καλες επιδοσεις σε υποδοχη, επιθεση και αμυνα η ομαδα της Αλεξανδρας Νικητοπουλου εκανε την πρωτη της νικη και αισιοδοξει για τη συνεχεια. Ας σημειωθει οτι οι προπονησεις των κοριτσιων γινονται με μεγαλη δυσκολια λογω της ανεπαρκειας αγωνιστικων χωρων στο Μαρουσι και η ομαδα ουσιαστικα χτιζει την ομοιγενεια της μεσα απο τα επισημα παιχνιδια.
Η συνθεση μας: Μανετακη, Τσιριγωνη, Καλαντζη, Καλοειδα, Αδαμοπουλου, Ζιωρη, Τσαντε, Λαουρδεκη, Νικου, Ξενακη, Κουσουλη, Παπαπαυλου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου