Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Φτιαγμενες απο γερο μεταλλο!

Σημαντικη νικη στο δρομο για την επομενη φαση πετυχε η ομαδα των κορασιδων μας με αντιπαλο την αντιστοιχη ομαδα του Καρεα. Σε εναν αγωνα για γερα νευρα, που κρατησε κοντα στις δυομιση ωρες, τα κοριτσια της Αλεξανδρας Νικητοπουλου πηραν τους βαθμους της νικης στο ταϊ-μπρεϊκ καθηλωνοντας χαμηλα στη βαθμολογια εναν πολυ αξιολογο διεκδικητη μιας απο τις τεσσερεις πρωτες, προνομιουχες θεσεις του ομιλου.
Με οπλο για ενα ακομα ματς το πολυ καλο σερβις και με πολυ καλη επιδοση στην επιθεση, το πρωτο σετ πηγε στη Νικη με 25-16. Καλυτερη ακομα εμφανιστηκε η ομαδα μας στο δευτερο σετ, δινοντας την ευκαιρια στην προπονητρια μας να κανει πολλες δοκιμες με το δεικτη του σκορ να σταματαει στο 25-18.
Καπου εκει οι φωνες της αντιπαλης coach αφυπνισαν τα κοριτσια του Καρεα που επανηλθαν στη διεκδικηση της νικης παιρνοντας το τριτο σετ με 23-25. Με τη βοηθεια των παικτριων μας, που χαλασαν την υποδοχη τους σε μεγαλο βαθμο και απεκτησαν και μια ατολμια στην εκδηλωση των επιθεσεων τους και το τεταρτο σετ κατεληξε στον Καρεα με 20-25.
Και ενω το momentum ευνοουσε τις φιλοξενουμενες, η ομαδα μας επανεκαμψε στις σωστα οργανωμενες επιθεσεις και τις καλα στημενες αμυνες και 'καθαρισε' το πεμπτο σετ με 15-11 αφου προηγηθηκε μεχρι και με εννεα ποντους διαφορα (13-4).
Επειδη οι αγωνες των υποδομων ειναι και για τους διαιτητες μια εκπαιδευτικη διαδικασια αποφευγουμε συστηματικα την κριτικη προς τις διαιτησιες τους. Δεν μπορουμε ομως να αφησουμε τελειως ασχολιαστο το γεγονος. οτι ενω ο πρωτος διαιτητης του αγωνα διεκοψε τεσσερεις φορες το παιχνιδι για να κανει και προς τις δυο ομαδες παρατηρησεις τυπικου χαρακτηρα, αφησε ατιμωρητες τρεις (3) κλωτσιες των αντιπαλων προς τη μπαλα σε ατυχεις για την ομαδα τους καταληξεις των φασεων!
Η συνθεση της Νικης: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Παπαπαυλου(L), Τσαντε Φ., Καλαντζη, Νικου, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Καλοειδα, Κουσουλη, Ξενακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου