Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τελος καλο, ολα καλα.

Με οσο εντυπωσιακο τροπο ξεκινησε το δευτερο αγωνα της για το πρωταθλημα η γυναικεια μας ομαδα, με αλλο τοσο αγχωδη τροπο τον τελειωσε. 25-17 το πρωτο σετ οπου ολα λειτουργησαν σωστα: σερβις, υποδοχη, επιθεση, πασα και οσο χρειαστηκε αμυνα. 25-22 το δευτερο σετ οπου και παλι η εικονα μας ηταν καλη, αλλα και ο γηπεδουχος αντιπαλος -η Σχολη Μωραϊτη- ερριξε ολα του τα χαρτια στο τραπεζι. Απροσμενο χαλαρωμα στην αρχη του τριτου σετ -λες και ο αγωνας τελειωσε- με αποτελεσμα κακες υποδοχες, εξ αιτιας αυτων μετρια τροφοδοσια της επιθεσης και εξ αιτιας αυτης ατολμα ή αστοχα τελειωματα.
Το συνθημα της αντεπιθεσης εδωσε 'ο παλιος ειναι αλλιως' Ματινα Γιαννουλη, οποτε η διαφορα που ειχε αρχισει να παιρνει μεγαλες διαστασεις περιοριστηκε στα λογικα πλαισια του 19-25. Συγχρονως ο coach Νωντας Μπαϊμπος βρηκε την ευκαιρια με τις αλλαγες, να δωσει ανασες σε μερικες απο τις αθλητριες του ωστε να επανελθουν φρεσκοτερες στο τεταρτο σετ. Εκει ο αναθαρρημενος απο το κερδισμενο σετ αντιπαλος προεβαλε σοβαρη αντισταση αλλα το σετ κατεληξε στα κοριτσια μας με 25-23 μαζι με το παιχνιδι που διηρκεσε συνολικα μια ωρα και 37 λεπτα..
Για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι τα χαϊ-λαϊτ της βραδυας δημιουργησε η πασαδορος μας Λουκια Νακου με τρεις εκπληκτικες rolling αμυνες απο τις οποιες οι δυο κατεληξαν και σε υπερ μας ποντους.
Ουσιαστικα αλανθαστη η διαιτησια των Βουδουρη-Οικονομοπουλου, εκοψε το καρπουζι στη μεση σε εναν αγωνα με αρκετες δυσκολες φασεις ιδιως πανω στο φιλε. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: Σταυριδη, Σαβραμη, Παπαδαμαντιου, Δρακονταειδη, Παϊκου(L), Γενηματα, Διαβαστου, Ζουγανελη, Παπαζογλου, Λιανου.
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου