Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ζητειται ΚΑΙ συγκεντρωση.

Τη χειροτερη εμφανιση της στη φετεινη σεζον εκανε η ομαδα των Νεανιδων με αντιπαλο την Αθηνα Μαγκουφανας. Η εντος εδρας ηττα λοιπον ηρθε φυσιολογικα και με τελικο σκορ 1-3.
Η αντικειμενικοτητα επιβαλλει βεβαια να παραδεχθουμε, οτι τα κοριτσια της Αθηνας με εξαιρετικη υποδοχη και αμυνα και πολυ καλη επιθεση ηταν ιδιαιτερα αξιομαχος αντιπαλος. Αλλα και παλι το κερδισμενο απο την ομαδα μας σετ δειχνει οτι με μεγαλυτερη συγκεντρωση και προσοχη η τυχη μας στο συγκεκριμενο παιχνιδι μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.
Σωρεια χαμενων επιθεσεων εστειλε το πρωτο σετ στη Μαγκουφανα με σκορ 21-25. Η επιθετικη μας βελτιωση στο δευτερο σετ αποκατεστησε την ισορροπια με σκορ 25-22. Τριτο σετ δεν υπηρξε για την ομαδα μας που κατεληξε ευκολα με 12-25. Μαχη εγινε στο τεταρτο σετ αλλα τα πολλα χαμενα σερβις -οπως και σε ολα αλλωστε τα σετ- οδηγησαν στην απωλεια και αυτου με 22-25.
Η Αλεξανδρα Νικητοπουλου ανακατεψε πολλες φορες την τραπουλα, ριχνοντας στο τεραιν σχεδον ολες τις επιλογες της αλλα το τελικο αποτελεσμα ηταν δυστυχως αρνητικο.
Η προσπαθεια συνεχιζεται, ομως τα περιθωρια στενευουν και απαιτειται σχετικα συντομα διορθωση των αδυναμιων της ομαδας αν θελουμε η πορεια της να συνεχιστει και στο δευτερο γυρο.
Η συνθεση μας: Παπακωνσταντινου, Μιχαηλ, Χαραλαμπους, Λημναιου, Σκαρλατου, Μαντζανα, Καλαντζη Μ., Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Νικου(L), Ζιωρη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου