Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Στα βηματα της γυναικειας.

Εντυπωσιακο φιναλε μας επιφυλασσε η ομαδα των κορασιδων δινοντας τον τελευταιο αγωνα της σεζον με αντιπαλο την αντιστοιχη ομαδα της Παλληνης. Σε εναν αγωνα που διηρκεσε κατι λιγοτερο απο δυο ωρες τα κοριτσια μας κερδισαν με 3-2 και αφησαν μια ευχαριστη τελευταια γευση στους γονεις και φιλους που παρακολουθησαν το παιχνιδι. Για να ειμαστε παντως ειλικρινεις, κανεις δε φροντισε να ενημερωσει τις συμπαθεις αντιπαλους οτι φετος δεν εχουμε χασει ουτε ενα ταϊ-μπρεϊκ και ετσι το τελευταιο σετ της σεζον θυμιζε κατι απο 'κλοπη του παγκαριου της εκκλησιας'!
Το πρωτο σετ 'σκουπισε' με συνοπτικες διαδικασιες η Λυδια Καλαντζη με σερβις-δυναμιτη και σκορ 25-10, δινοντας την ευκαιρια στην Αλεξανδρα Νικητοπουλου να τελειωσει το σετ με 5! παγκορασιδες στη συνθεση της ομαδας ( Ηλιοπουλου Βασιλικη, Λωλη Αθηνα, Κουσουλη Βαλια, Βασιλακη Χρυσανθη, Ηλιοπουλου Χριστινα).
Το δευτερο σετ χαθηκε με 27-29 παρ'οτι προηγηθηκαμε μεχρι και με πεντε ποντους διαφορα. Οι ηρωϊκες αμυνες της Βασιλικης Ηλιοπουλου πηγαν ουσιαστικα χαμενες, αφου η υποδοχη μας λειτουργησε πολυ μετρια. Χαρακτηριστικο το γεγονος οτι οι πεντε τελευταιοι εις βαρος μας ποντοι προηλθαν απο λαθη ατομικα των παικτριων μας.
Ιδια εικονα και στο τριτο σετ. Αυτη τη φορα οι σωστες αμυντικες τοποθετησεις της Σοφιας Ζιωρη μας κρατησαν στο παιχνιδι, παλι βρεθηκαμε μπροστα στο σκορ με διαφορα πεντε ποντων και χρειαστηκαν τρια συνεχομενα ατομικα λαθη για να χασουμε το σετ με 23-25.
Η Βαλια Κουσουλη καθοδηγησε την επιθεση μας στο τεταρτο σετ και σε συνδυασμο με τη βελτιωση της Μαριας Αδαμοπουλου - που ειχε ταλαιπωρηθει ως εκεινη το σημειο απο τις πανυψηλες κεντρικες των αντιπαλων - μπηκαν οι βασεις για τη σχετικα ευκολη ισοφαριση μας με σκορ 25-20.
Το ταϊ-μπρεϊκ ειναι το καλυτερο  αγχολυτικο για οσους παρακολουθησαν φετος τα παιχνιδια των κορασιδων. Η Χριστινα Τσιριγωνη πηρε ολες τις διεκδικουμενες φασεις πανω στο φιλε, η Σοφια Μανετακη τρομοκρατησε με το σερβις της τον αντιπαλο φτανοντας το σκορ στο 6-1 και η Σοφια Ζιωρη κερδισε τους μισους περιπου ποντους του σετ, που τελειωσε με σκορ 15-10 Και του χρονου κοριτσια να 'σαστε καλα να μας γεμιζετε τα Σαββατοκυριακα.
Η συνθεση μας: Καλαντζη, Ζιωρη, Αδαμοπουλου, Μανετακη, Κουσουλη, Τσιριγωνη, Ηλιοπουλου Χ., Λωλη, Βασιλακη, Ηλιοπουλου Β.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου