Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Κατι για να ονειρευομαστε το καλοκαιρι!

Το πιο εντονο και ευχαριστο συναμα φιναλε μας επιφυλαξε για τη σεζον 2010-11 η γυναικεια μας ομαδα. Σε εναν αγωνα που διηρκεσε 1 ωρα και 35 λεπτα, επικρατησε στο ταϊ-μπρεϊκ του Αστερα Αγ. Δημητριου με 3-2 σετ, φερνοντας τουμπα ενα παιχνιδι που φαινοταν χαμενο, αφου η ομαδα του Μπραχαμιου προηγηθηκε με 0-2 σετ. Ηταν ισως το πιο συναρπαστικο παιχνιδι της χρονιας με μονο ανταγωνιστη το 3-2 επι του Κορωπιου την 1η Νοεμβριου, οπου παλι βρεθηκαμε πισω στο σκορ με 1-2 και ο κυριος Καρακωνσταντης ηταν επισης παρων σαν δευτερος τοτε διαιτητης!
Ολα μετρια τα καναμε στα δυο πρωτα σετ: υποδοχες, αμυνες, σερβις, επιθεσεις. Το σκορ κρατηθηκε σε αξιοπρεπη επιπεδα (18-25, 22-25) χαρις στην αποτελεσματικοτητα της Αγγελικης Λιουκα στην επιθεση και τη βοηθεια της Γεωργιας Μοκα - στο δευτερο σετ - η οποια μαλιστα εμεινε στο σερβις απο το 14-20 ως το 21-20, δινοντας μας προσκαιρες ελπιδες για την ισοφαριση.
Ολα αλλαξαν ως δια μαγειας στο τριτο σετ. Η πεσμενη στο καναβατσο Νικη θυμισε την ομαδα-μοντελο του πρωτου γυρου και επεστρεψε εμφατικα στο παιχνιδι με 25-14. Η Τονια Βαμβακοπουλου κερδισε ολες ανεξαιρετως τις μονομαχιες στο φιλε, η Βιβη Κονιανου προσθεσε αποτελεσματικοτητα στην επιθεση και η Ματινα Γιαννουλη επανηλθε δυναμικα στο τερεν, μενοντας μαλιστα στο σερβις απο το 14-11 ως το 22-11.
Ιδια εικονα και στο τεταρτο σετ που εληξε 25-16 υπερ μας. Καλη οργανωση απο τη Λουκια Νακου και νεος ασσος απο το μανικι του Νωντα Μπαϊμπου, η απροπονητη επι δεκαημερο λογω ασθενειας Παναγιωτα Λημναιου, να ενισχυει την 'front-line' της ομαδας μας.
Σασπενς στο πεμπτο σετ. Το αρχικο 2-6 εις βαρος μας μετατραπηκε σε 9-9 και η Αγγελικη Λιουκα ολοκληρωσε την καλυτερη ισως εμφανιση της χρονιας στελνοντας απο τη θεση του σερβερ το σκορ στο 14-9. Τη δοξα του τελευταιου επισημου ποντου για φετος της εκλεψε παντως η Τονια Βαμβακοπουλου, με πλασε πισω απο την πλατη και μαλιστα μεσα στη ζωνη των τριων μετρων του αντιπαλου. Το τελικο σκορ του σετ ηταν 15-11.
Αρκετος κοσμος στο φιναλε του πρωταθληματος - και απο τη μερια των φιλοξενουμενων -παρακολουθησε ενα ωραιο παιχνιδι, που σε μας τους φιλους της Νικης αφησε μια γλυκεια γευση και την υποσχεση οτι η επομενη σεζον εχει τη δυνατοτητα να ειναι ενα ...... τοσο δα σκαλοπατακι πιο επιτυχημενη ......
Ο Νικος Καρακωνσταντης και η Κωνσταντινα Βασιλειου ειχαν να φερουν εις περας ενα παιχνιδι γεματο δυσκολες φασεις. Τα καταφεραν καλα και τα λιγα λαθη τους δεν επηρεασαν το αποτελεσμα του αγωνα. Μαλιστα αντιμετωπισαν τις οποιες ενστασεις των παικτριων με ηρεμια και χαμογελο, που σιγουρα συντελεσαν στη ομαλη εξελιξη ενος χωρις βαθμολογικη σημασια αλλα γεματου με ενταση και παθος αγωνα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Γιαννουλη, Νακου, Βαμβακοπουλου, Αναγνωστου, Κονιανου, Φουσιανη(L), Μοκα, Παπακωνσταντινου, Χαραλαμπους, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Λιουκα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αντουβα, Γκοτση, Αμπαζαϊ, Τσοτρα, Μπιτσωνη, Καλαφατη, Καρκατζουλη, Μαρσιωτη, Γρηγοροπουλου, Σκυθιωτη, Νικολαου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου