Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ντερμπυ στα Βριλησσια.

Πεντε σετ χρειαστηκαν για να υποκυψει η ομαδα των παγκορασιδων μας στην αντιστοιχη ομαδα των Βριλησσιων σε εναν αγωνα που αγγιξε σε διαρκεια τις δυο ωρες.
Ευκολα χασαμε το πρωτο σετ με 14-25 κυριως εξ αιτιας μιας χαλαροτητας και στατικοτητας που επεδειξαν οι παικτριες μας. Αγνωριστες εμφανιστηκαν στο δευτερο μερος και δυσκολευοντας το σερβις προβληματισαν σοβαρα την υποδοχη των γηπεδουχων. Συγχρονως μια σειρα εξυπνων πλασε απλοποιησε τα πραγματα στην επιθεση και το σετ κατεληξε στη Νικη με 25-11. Η Βασιλικη Ηλιοπουλου οργανωσε σωστα το παιχνιδι μας, η Βαλια Κουσουλη προσθεσε σοβαροτητα και αποτελεσματικοτητα και η Ξενια Τσεκενη το γνωστο παθος της για να συντελεστει αυτη η αλλαγη στο προφιλ της ομαδας.
Ιδια εικονα και στο τριτο σετ οπου πρωταγωνιστησαν η πολυ βελτιωμενη Χρυσανθη Βασιλακη και η ευχαριστη εκπληξη της ημερας Τονια Τσιλη, που προσθεσε αρκετους ποντους στο ενεργητικο μας για να ληξει το σετ με     25-14. Και ενω φαινοταν το παιχνιδι να γερνει προς τη μερια μας, αρκετα λαθη στην υποδοχη και μια ανεξηγητη ατολμια στην επιθεση εστειλαν το τεταρτο σετ στα Βριλησσια με  22-25 και τον αγωνα στο ται-μπρεικ. Τα ατομικα λαθη συνεχιστηκαν και σε συνδυασμο με τη βελτιωση των αντιπαλων το σετ εληξε αδοξα με 10-15.
Αρκετος κοσμος στην εξεδρα και απο τις δυο πλευρες, υποστηριξε με θερμη τις προσπαθειες των δυο ομαδων χωρις φανατισμους και ακροτητες. Η συνθεση μας: Βασιλακη, Δημητριου(L), Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ., Κουσουλη, Μηνου, Μητραβελλα, Τσεκενη, Τσελλου, Τσιλη, Χριστοφιδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου