Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το πρωτο 'Τουρνουα Ανοιξης' προ των πυλων.

Η εισηγηση του coach της Νικης Αμαρουσιου Νωντα Μπαϊμπου βρηκε προθυμους ακροατες και το πρωτο 'Τουρνουα Ανοιξης' δεν ειναι πια απλως ενα φιλοδοξο σχεδιο. Εξη απο τις κορυφαιες ομαδες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α., ξεκινανε σε 25 μερες τους αγωνες μιας διοργανωσης, που θελει και μπορει να γινει θεσμος στο Αθηναϊκο βολλεϋ.
Δυο ομιλοι, διπλοι αγωνες - ενας καθε Κυριακη - και φαϊναλ-φορ μεσα σε ενα Σαββατοκυριακο ειναι το καλενταρι του τουρνουα. Οι λεπτομερειες ειναι που κανουν ομως τη διαφορα. Πριν απο τους αγωνες των γυναικων, 4 ομαδες μινι βολλεϋ (3Χ3) απο καθεναν απο τους δυο συλλογους, θα μας δινουν μια πρωτη γευση των αθλητριων που θα κυριαρχουν στο παρκε σε μια δεκαετια απο σημερα! Οι ομαδες των γυναικων θα παρουσιαζονται αλλα Euroleague και τα παιχνιδια θα διαιτητευουν διαιτητες του Συνδεσμου της Αθηνας. Καθε συλλογος θα μπορει σε καθε παιχνιδι να χρησιμοποιει και μια αθλητρια χωρις δελτιο, στα πλαισια των καλοκαιρινων δοκιμων εν οψει της μεταγραφικης περιοδου. Σε καθε αγωνα οι coach των δυο ομαδων θα αναδεικνυουν την M.V.P. παικτρια της αντιπαλης ομαδας και γενικοτερα θα τηρουνται στατιστικα για τη βραβευση στο τελος του τουρνουα της καλυτερης επταδας και της καλυτερης αθλητριας σε καθε στατιστικη κατηγορια.
Στις 6 Μαη ειναι προγραμματισμενη η τελικη συναντηση των εξη προπονητων (Νωντας Μπαϊμπος, Δημος Κυριαζης, Κωστας Λεβαντης, Δημητρης Παπαϊωαννου, Ζωης Καλαμποκης, Στεφανος Μονδελος), των εξη αρχηγων και μελων των διοικησεων των ομαδων για τη ρυθμιση των τελευταιων λεπτομερειων. Ως τοτε αρκουμαστε στο προγραμμα των αναμετρησεων:
            Α΄ ομιλος                                            Β΄ομιλος
8/5   Παλληνη-Νικη,                              Χαλανδρι-Κορωπι
15/5 Φοιβος Μελισσιων-Παλληνη, Σχ. Μωραϊτη-Χαλανδρι
22/5 Νικη-Φοιβος Μελισσιων,          Κορωπι-Σχ. Μωραϊτη
29/5 Νικη-Παλληνη,                              Κορωπι-Χαλανδρι
5/6   Παλληνη-Φοιβος Μελισσιων,  Χαλανδρι-Σχ. Μωραϊτη
8/6   Φοιβος Μελισσιων-Νικη,           Σχ. Μωραϊτη-Κορωπι
18-19/6  Φαϊναλ-φορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου