Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Χρονικο ενος προαναγγγελθεντος θανατου!

Ενα χρονο πριν ο ο Γκαμπριελ Γκαρθια Μαρκες τιμηθει με το Νομπελ λογοτεχνιας (1982) γραφει το μαλλον γνωστοτερο στο πλατυ κοινο εργο του με τιτλο ιδιο με  την αναρτηση μας. Πριν απο επτα μηνες αντιμετωπιζουμε για πρωτη φορα την ομαδα του φιλου Αντωνη Πουμπουρα, τον Α.Σ. Παπαγου, και με τη ληξη του αγωνα του επισημαινουμε οτι βλεπουμε την ομαδα του πολυ ανεβασμενη και φιλοδοξη. Ο παντα μετριοπαθης αλλα και πονηρος συναμα Αντωνης απαντα πως η ομαδα του θελει πολυ δουλεια και θα προσπαθησει απλως για μια καλυτερη πορεια σε σχεση με την προηγουμενη χρονια. Η χρονια φτανει στο τελος της και ο Παπαγου θα ειναι παρων στους τελικους ΚΑΙ των δυο διοργανωσεων της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.! Κερδισε για δευτερη φορα στα play-off την πρωτοπορο της regular season Παλληνη, αυτη τη φορα με σκορ 3-2, εκανε ενα μινι sweep μετατρεποντας το 1-1 της σειρας σε 3-1 και περιμενει αντιπαλο για να διεκδικησει την ανοδο στην Α2 εθνικη κατηγορια. Να θυμισουμε οτι στις 28 Απριλιου θα διεκδικησει και το πρωτο κυπελλο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. με αντιπαλο τη Γκραβα.
Στον αλλο ημιτελικο των play-off  η αγωνια παραταθηκε αφου η Γκραβα κερδισε το Π.Α.Κ. Χαλανδριου στην εδρα του με σκορ 3-2 και ισοφαρισε εκ νεου τη σειρα σε 2-2.
Παρομοια ειναι η ιστορια και στην αμεσως κατωτερη απο τη δικη μας κατηγορια. Ο Γ.Σ. Χαλανδριου κερδισε και εκτος εδρας το Γαλατσι, αυτη τη φορα με σκορ 3-0, πηγε τη σειρα στο 3-1 υπερ του και πηρε θεση στον τελικο των play-off. Στον αλλο ημιτελικο η Βαρη ισοφαρισε τη σειρα με τους Αμπελοκηπους σε 2-2, κερδιζοντας στο γηπεδο της με σκορ 3-1 και θα χρειαστει ενας ακομα αγωνας για να αναδειχτει ο δευτερος φιναλιστ του τελικου των play-off για την ανοδο στην κατηγορια μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου