Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τελικοι με ενδιαφερον

Το Π.Α.Κ. Χαλανδριου θα ειναι τελικα ο αντιπαλος του Παπαγου στους τελικους των play-off της κατηγοριας μας. Κερδισε εκτος εδρας τη Γκραβα με 3-1, εκανε το σκορ της σειρας 3-2 και θα προσπαθησει για δευτερη συνεχομενη χρονια να ανεβει στην Α2 εθνικη κατηγορια. Η σειρα των τελικων ξεκιναει με το σκορ στο 1-1 απο τη regular season και το πρωτο ματς στο 'Μαρκος Παπαδακης'. Να θυμισουμε οτι και ο ηττημενος των τελικων θα εχει μια δευτερη ευκαιρια ανοδου στο ειδικο τουρνουα με αντιπαλους τις δευτεραθλητριες Πειραια, Θεσσαλονικης και Πελοπονησου. Εντυπωσιακο το γεγονος οτι οι δυο φιναλιστ τερματισαν στην τριτη και τεταρτη θεση του πρωταθληματος, αποδειξη της μικρης διαφορας δυναμικοτητας αναμεσα στις ομαδες της κατηγοριας μας.
Οι Αμπελοκηποι θα ειναι ο αντιπαλος του Γ.Σ. Χαλανδριου στους τελικους των play-off της ακριβως κατωτερης απο τη δικη μας κατηγοριας. Νικησαν στην εδρα τους τη Βαρη με 3-1, εκαναν κι αυτοι το σκορ της σειρας 3-2 και ασχετα απο τα αποτελεσματα των τελικων θα ειναι του χρονου αντιπαλοι μας. Η σειρα των τελικων ξεκιναει με το σκορ 2-0 υπερ του Χαλανδριου ενω θα υπαρξει και σειρα 'μικρων' τελικων για την τριτη θεση μεταξυ Βαρης και Γαλατσιου, Εδω η σειρα ξεκιναει με το σκορ 1-1 και η τριτη θεση θα δωσει εισιτηριο ανοδου στην κατηγορια μας μονο αν ο δευτεραθλητης της Αθηνας ανεβει στην Α2 κατηγορια απο το ειδικο τουρνουα ανοδου.

1 σχόλιο:

  1. Λόγω ανάκλησης της άδειας λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, το Π.Α.Κ. θα χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες του το Νέο Κλειστό Παλλήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή