Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Νταμπλ για τον Παπαγου!

Αφου κατεκτησε το πρωταθλημα δυσκολα θα της ξεφευγε το κυπελο και τα προγνωστικα επιβεβαιωθηκαν για την ομαδα του Αντωνη Πουμπουρα και του Γιωργου Κερκινε. Μετα απο ενα χαμενο σετ (17-25) τα κοριτσια του Παπαγου κερδισαν τα επομενα τρια (26-24, 25-10, 25-13) και κατεκτησαν σχετικα ευκολα το 1ο κυπελο της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Τις ειλικρινεις ευχες μας για μια καλη πορεια στο πρωταθλημα της Α2 της επομενης σεζον.
Ξεκαθαριζει το τοπιο και με τους αντιπαλους του Π.Α.Κ. Χαλανδριου στο ειδικο τουρνουα ανοδου. Στην Πελοπονησο ο Απολλωνας Πατρας κερδισε στους τελικους των play-off το Μεσσηνιακο με 3-1 σετ, εστειλε τη σειρα στο 3-0 και κερδισε την ανοδο στην Α2, αφηνοντας στο Μεσσηνιακο την ευκαιρια του τουρνουα ανοδου. Η Ιριδα Νεας Σμυρνης, οπως αναμενοταν κερδισε το Μιλωνα στην τελευταια αγωνιστικη του Πειραια και πηρε κι αυτη θεση στο ειδικο τουρνουα. Μενει η εκρεμοτητα της Θεσσαλονικης με το Ναυαρχο Βοτση και την Ελπιδα Αμπελοκηπων να βρισκονται στο 1-1.
Ωραιο φιναλε και στην απο κατω μας κατηγορια: η Βαρη κερδισε το Γαλατσι στην εδρα της με 3-2 σετ, το Γαλατσι ανταπεδωσε στη δικια του εδρα με 3-1 και καταφερε να σπασει στο τελευταιο ματς την εδρα της αντιπαλου επισης με 3-1 και βρισκεται σε αναμονη. Αν το Π.Α.Κ. κερδισει το ειδικο τουρνουα ανοδου οι Γαλατσιωτισσες θα γινουν ενας ακομα αντιπαλος μας για την επομενη σεζον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου