Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Die Hard 5!

Μπορει ο 'Πολυ σκληρος για να πεθανει' αγαπημενος Bruce Willis να επιστρεφει για πεμπτη(!) φορα στη μεγαλη οθονη μεσα στο 2013, κατι ανιψουλες του ομως που παιζουν βολλεϋ στη Νικη Αμαρουσιου δινουν παραστασεις στο κλειστο του Ηρακλειου και μεσα στο 2012! Ο λογος φυσικα για τις κορασιδες του συλλογου μας που αποφασισαν να πουλησουν ακριβα το τομαρι τους ωστε να διατηρησουν ζωντανες τις οποιες ελπιδες τους για προκριση στην επομενη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος.
Δυο ωρες και 14 λεπτα κρατησε στο κατακορυφο την αγωνια οσων το παρακολουθησαν το παιχνιδι της ομαδας μας με αντιπαλο τον Τυφωνα. Περασμενα μεσανυχτα πηγαν σπιτι τους τα κοριτσια μας - και μαλιστα παραμονη σχολικης μερας - αλλα πιστευω οτι καμμια τους δεν θα ειδε εφιαλτες την Κυριακη το βραδυ. Κι αν παρα τη νικη η προκριση στην επομενη φαση φαινεται να ξεγλυστρα μεσα απο τα χερια τους, μπορουν να ειναι βεβαιες οτι οσοι τις παρακολουθουμε, συγγενεις και φιλοι, δεν μπορουμε παρα να ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι απο τη συγκινητικη προσπαθεια τους.
21-25 χασαμε το πρωτο σετ παρ'οτι προηγηθηκαμε με 20-18. Φορτσατες μπηκαν στο δευτερο σετ οι παικτριες του Φωτη Μαντζιου με αποτελεσμα να  προηγηθουν με 21-13. Οι γηπεδουχες ψαλιδισαν σταδιακα τη διαφορα αλλα τελικα ισοφαρισαμε το σκορ παιρνοντας το σετ με 25-23. Θριλερ το τριτο σετ κρατησε 36(!) λεπτα και κατεληξε και αυτο στην πλευρα μας με σκορ 28-26. Σειρα του Τυφωνα να αντεπιτεθει και να κερδισει σχετικα ευκολα το τεταρτο σετ με σκορ    15-25. Για το tie-break δε χρειαζεται να πουμε πολλα: η ειδικοτητα μας και ξεκουραστα 15-6.
Οπως προειπαμε η προκριση στην επομενη φαση δεν ειναι δυστυχως στα χερια μας. Στην τριπλη ισοβαθμια που εχει προκυψει στις θεσεις 3-5 της βαθμολογιας, οι Αμαζονες εχουν θετικη διαφορα στα σετ (5-3),     ο Τυφωνας μηδενικη (5-5) κι εμεις αρνητικη (3-5) με αποτελεσμα να περνανε στην επομενη φαση οι δυο αντιπαλοι μας. Την τελευταια αγωνιστικη και οι τρεις ομαδες παιζουν με θεωρητικα κατωτερους αντιπαλους με πιο δυσκολο το εργο των Αμαζονων που αντιμετωπιζουν εκτος εδρας την Α.Γ.Ε. Χαλκιδας, την ισχυροτερη απο τις εκτος Αττικης ομαδες του ομιλου μας. Αν οι Χαλκιδαιες μας κανουν τη χαρη και νικησουν ...
Η συνθεση της σπουδαιας νικης: (Μαντζιος), Κουσουλη(c), Βασιλακη, Ηλιοπουλου Β., Λωλη, Χριστοφιδη, Τσεκενη, Τσελλου, Ξενακη, Μηνου, Μητραβελα, Ανδρεου, Ηλιοπουλου Χ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου