Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Επιστροφη στις νικες.

Η ομαδα του Στεφανου Μονδελου δειχνει αποδυναμωμενη σε σχεση με περσι, η γυναικεια μας ομαδα δεν ηταν στο καλυτερο της βραδυ, ευτυχως το παιχνιδι διηρκεσε μολις μια ωρα κι ετσι μπορεσε ο Τασος να παει νωρις στο σπιτι να δει το Σουλεϊμαν με την ησυχια του!
Εντος εδρας αντιπαλος ο Φοιβος Μελισσιων, 3-0 το τελικο σκορ με τα επιμερους σκορ των σετ 25-16, 25-21 και 25-17. Στην αρχη καθε σετ εξαντληθηκε το ενδιαφερον ολου του αγωνα. Για πρωτη φορα περασαμε μπροστα στο σκορ στο 6-5, στο 5-4 και στο 13-12 και εκτοτε δεν αφησαμε το ποδι απο το γκαζι. Το παιχνιδι κριθηκε πανω στο φιλε οπου η Γεωργια Μοκα εκανε δυναμικο come-back (13 ποντοι, 3 μπλοκ, 3 ασοι) και η Λουσιανα Τσελεπη διατηρησε για ενα ακομα βραδυ το παρατεταμενο φορμαρισμα της (14 ποντοι, 2 μπλοκ, 3 ασοι).
Σχετικα μικρη και η παρουσια του κοσμου στην εξεδρα - για πρωτη φορα φετος - χωρις προβληματα η διαιτησια των Αλεξανδρου Χρηστιδη και Βασιλη Κοτσινη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Νακου, Λιουκα, Πατραμανη, Μοκα, Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Λημναιου, Καλαντζη Μ., Βασιλακη, Κουσουλη, Οικονομοπουλου
ΦΟΙΒΟΣ: (Μονδελος), Ζωγραφου(c), Πομακη-Πομακιδου, Φουρτουνη, Λεκου, Αριστοπουλου, Γεωργιαδη, Τιμοθεατου, Φακη, Βαρελτζη, Πασχου, Γκιαουρη(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου