Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Κραταμε μονο τους τρεις ποντους

Κι επειδη μας αρεσει να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο και οχι μισοαδειο, να θυμισουμε οτι στις δυο τελευταιες επισκεψεις μας στο Κορωπι φυγαμε ηττημενοι! Και βεβαια η ομαδα των Μεσογειων εμφανιζεται λιγοτερο φιλοδοξη απο περυσι, αλλα πριν το μεταξυ μας παιχνιδι μετραγαμε και οι δυο απο τεσσερεις νικες και τρεις ηττες! Σιγουρα λοιπον, καλα δε παιξαμε στο Κορωπι ομως το τελικο υπερ μας 3-1 προσθετει τρεις σημαντικους βαθμους στη συγκομιδη μας και η στηλη ειναι βεβαιη οτι στο πρωταπριλιατικο ταμειο (οχι δεν ειναι πλακα, η regular season τελειωνει 1η Απριλιου του 2013!) το τριποντο αυτο θα εχει το δικο του ειδικο βαρος.
Μιαμιση ωρα διηρκεσε το παιχνιδι που διαιτητευσαν ο Κωστας Βουδουρης και ο Χρηστος Χρηστιδης. Ουτε και οι διαιτητες βρεθηκαν σε καλο βραδυ assorti με την εμφανιση των δυο ομαδων. Και ναι μεν τα λαθη ισομοιραστηκαν με αποτελεσμα να μεινουν και οι δυο ομαδες παραπονουμενες αλλα ... πολλες τεσσερεις μπαλιες δε σφυριχτηκαν, πολλα επισης πιαστα δε σφυριχτηκαν ενω ειδαμε και την παγκοσμια πρωτοτυπια του καταλογισμου διπλης μπαλιας σε μανσετα! Επιθετικος κατεβασε το φιλε σε καρφωμα και ο ποντος καταλογιστηκε υπερ της ομαδας του. Και γκρινιαζουμε παρ'οτι νικητες. Λιγη περισσοτερη προσοχη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.
Μετρια υποδοχη, συνακολουθη μετρια οργανωση, αναποτελεσματικες επιθεσεις και στατικες αμυνες ηταν η εικονα μας μεχρι το 13-16 του πρωτου σετ. Η Ρια Αναγνωστου ανετρεψε αυτο το σκηνικο μενοντας επι 10(!) συνεχεις ποντους στο σερβις για να καταληξει το σετ με 25-21 υπερ μας.
Πιο ορθολογισμενα διαχειριστηκαμε το δευτερο σετ στο οποιο περασαμε για πρωτη φορα μπροστα στο 9-8 και διατηρησαμε ενα μικρο προβαδισμα στο σκορ μεχρι τη ληξη του με 25-22.
Επιστροφη στη μετρια εικονα ειχαμε στο τριτο σετ. Ειναι χαρακτηριστικο οτι μεχρι το 8-16 εις βαρος μας ειχαμε παρει τεσσερεις ποντους, αφου οι αλλοι τεσσερεις οφειλονταν σε χαμενα σερβις των αντιπαλων! Φυσιολογικα λοιπον το σετ κατεληξε με σκορ 19-25 υπερ των γηπεδουχων.
Στο τεταρτο σετ μπηκαμε απο τη αρχη δυναμικα και η επικρατηση μας με 25-18 ηταν αναμενομενη. Ενας τραυματισμος της Λουσιανας Τσελεπη προς το τελος του σετ δημιουργησε μεγαλη ανησυχια στον παγκο μας, που ειναι γνωστο οτι δεν εχει την πολυτελεια αλλων απωλειων. Ελπιζουμε το προβλημα για τη φορμαρισμενη κεντρικη μας να αποδειχθει τελικα μικρης σημασιας. Στη 17-9 εγινε και το highlight του αγωνα: η Γεωργια Μοκα ηρθε για πολλοστη φορα σε θεση πασαδορου - δεδομενης της μετριας υποδοχης οπως αναφεραμε και παραπανω - και με με μια overhead πασα εβγαλε την Πωλινα Πατραμανη 'φατσα με το αδειο τερμα'. Ο εντυπωσιακος ποντος πανηγυριστηκε με τον δεοντα ενθουσιασμο.
Τα στατιστικα μας δεν ηταν και για Οσκαρ αλλα τα παραθετουμε για την Ιστορια: Αναγνωστου 11 ποντοι (4 ασοι), Πατραμανη 11 ποντοι, Τσελεπη 12 ποντοι, Λιουκα 12 ποντοι, Νακου 8 ποντοι, Μοκα 7 ποντοι. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΚΟΡΩΠΙ: (Ατσιδαυτης), Στεφανιακ(c), Φραγκου, Ροδανου, Λιγκου, Κικκη, Γκριμεκη, Κατσικη, Διμιτρι, Μπαγλατζη, Πιντζου, Ουτσικα(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Πατραμανη, Μοκα, Νακου, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Καλαντζη Μ., Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου