Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Για να περασουμε ηρεμα τα Χριστουγεννα ...

Τελευταια εμφανιση της γυναικειας μας ομαδας μας για το 2012 εντος εδρας και με αντιπαλο τη Α.Γ.Ε. Χαλκιδας. Ανανεωμενος ο αντιπαλος και ενισχυμενος σε σχεση με περυσι, αποδεκατισμενη η ομαδα μας αφου περα απο τη Λουσιανα Τσελεπη που απουσιασε λογω τραυματισμου και οι Οικονομοπουλου, Μοκα, Λιουκα επαιξαν μεν, με ελαφρεις αλλα ενοχλητικους τραυματισμους δε. Ευκαιρια λοιπον για τη Χρυσανθη Βασιλακη να παρει αρκετο χρονο συμμετοχης αλλα και για την Ξενια Τσεκενη να προβαρει για πρωτη φορα τη φανελα της γυναικειας ομαδας.
Το πρωτο σετ παρουσιασε ενδιαφερον μεχρι το 10-10. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου εμεινε στο σερβις μεχρι το 16-10 και η διαφορα που δημιουργηθηκε στο σημειο αυτο εμεινε μεχρι το τελος του σετ που εληξε με σκορ 25-17.
Μεγαλη αντισταση προβαλαν οι φιλοξενουμενες στο δευτερο σετ. Συνεπικουρουμενες και απο τις πολλες αστοχες επιθεσεις των δικων μας παικτριων παρετειναν την κανονικη διαρκεια του σετ και τελικα καταφεραν να ισοφαρισουν παιρνοντας το σετ με σκορ 28-30.
Το καμπανακι ηχησε 'Χριστουγεννιατικα' στα αυτια των κοριτσιων μας και αποφασισαν να παιξουν λιγο πιο συγκεντρωμενα και αποτελεσματικα. Το σερβις μας δυσκολεψε σε μεγαλο βαθμο και το σετ κατεληξε παλι στην πλευρα μας με σκορ 25-15.
Οι Χαλκιδαιες επεστρεψαν στο παιχνιδι μεχρι το 14-12 του τεταρτου σετ. Η Βασιλακη πηρε το σερβις μεχρι το 19-12 και παλι η διαφορα που δημιουργηθηκε εμεινε μεχρι τελους του σετ που εληξε 25-17 υπερ μας.
Η 'Super Paulina' Πατραμανη εκανε το καλυτερο μεχρι σημερα παιχνιδι της με τη Νικη κερδιζοντας ενα σετ ποντους μονη της (23 ποντοι,         4 ασοι). Πολυ καλη επανεμφανιση απο την Οικονομοπουλου (14 ποντοι, 4 μπλοκ, 2 ασοι) και 'extra' επιθετικη παρουσια απο τη Λουκια Νακου, που ξεπερασε τα στανταρ της με 13 ποντους (6 ασοι, 4 μπλοκ). Λιγοτεροι αλλα κρισιμοι ποντοι απο τη Γεωργια Μοκα (9 ποντοι, 2 ασοι).
Μικρη αλλα ζωηρη η παρουσια της εξεδρας των φιλοξενουμενων βρηκε πολλους χιουμοριστες ανταγωνιστες στη δικη μας εξεδρα και ολοι απεχωρησαν ανταλλασοντας ευχες για τις γιορτες.
Μετρια βραδυα για την πρωτη διαιτητη Μαρια Οικονομου. Ευτυχως αυτη τη φορα ο εκτελων χρεη δευτερου διαιτητη Κωστας Βουδουρης επαιξε πυροσβεστικο ρολο επεμβαινοντας σε καποιες δυσκολες για τους αρχοντες του αγωνα στιγμες. Στον αγωνα που διηρκεσε ακριβως μιαμιση ωρα οι ομαδες παραταχθηκαν με τις παρακατω συνθεσεις:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Βασιλακη, Λιουκα, Μοκα, Νακου, Τσεκενη, Οικονομοπουλου, Ηλιοπουλου Χ.(L)
Α.Γ.Ε.Χ.: (Αδαμ), Βουλγαρη(c), Παπαγεωργιου, Γεωργαντα, Λαφαζανη, Διαμαντακη, Μιλιταρου, Γιακοβλεβιτς, Λαγου, Λυκου, Μιλτιαδου(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου