Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Νικη βασει προγραμματος

Σε προηγουμενη αναρτηση ειχαμε προβλεψει οτι η ομαδα των παγκορασιδων μας εχει τη δυνατοτητα -σε ενα δυσκολο ομολογουμενως ομιλο- να κανει τρεις νικες και να διαγραψει μια αξιοπρεπη πορεια στο φετινο πρωταθλημα. Τα κοριτσια εκαναν στον εντος εδρας αγωνα με το Γ.Σ. Χαλανδριου ενα μεγαλο βημα προς αυτη την κατευθυνση. Νικησαν με τελικο σκορ 3-1, σε ενα παιχνιδι που παρουσιασαμε διακυμανσεις στην αποδοση μας και επρεπε συν τοις αλλοις να αναπληρωσουμε τις απουσιες βασικων παικτριων μας, αφου Χρυσανθη Βασιλακη και Αθηνα Λωλη επαιζαν την ιδια ωρα με την ομαδα των κορασιδων.
Ευκολα πηραμε το πρωτο σετ με σκορ 25-13. Μαχη εγινε στο δευτερο, οπου οι δυο ομαδες συμβαδισαν στο σκορ μεχρι το 16-16. Τρεις παικτριες ανελαβαν στο σημειο αυτο να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια: οι δυο πασαδοροι μας, Σοφια Χριστοφιδη και Νεφελη Τσελλου και η Ξενια Τσεκενη οργανωσαν, αμυνθηκαν, επιτεθηκαν και εφεραν το σκορ στο 22-17. Απο κει και περα τα πραγματα απλοποιηθηκαν και το σετ εληξε με 25-22 υπερ μας.
Η μεγαλη προσπαθεια στο δευτερο σετ εφερε μια χαλαρωση στο τριτο με αποτελεσμα αυτο να χαθει με σκορ 16-25. Η κατασταση ομως ανατραπηκε τελειως στο τεταρτο, που κατεληξε ιδιαιτερα ευκολα στα χρωματα μας με 25-7 ολοκληρωνοντας το παιχνιδι σε μιαμιση ωρα. Διαιτητευσαν με επιτυχια Πετρος Μιχαλακοπουλος και Γιαννης Τηνιακος.
Η συνθεση μας: (Μυλωνοπουλου), Τσεκενη(c), Δημητριου(L), Χριστοφιδη, Μητραβελα, Τσελλου, Ανδρεου, Πουλαδακη, Μενεγη, Καλτσα, Μπεγκα, Μαστρογιωργη, Δεναξα  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου