Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Αριστα 10΄

Το ηθελαν, αποδειχτηκε οτι το μπορουσαν και τελικα το καταφεραν. Με 10 νικες σε 10 παιχνιδια οι κορασιδες της Νικης τερματισαν πρωτες στον ομιλο τους στη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος και κλεινουν τη χρονια με μια γλυκεια γευση και υποσχεσεις για του χρονου. Απομενει ενα παιχνιδι ακομα, με το δευτερο στη βαθμολογια Ζ.Α.Ο.Ν., που δεν εχει καμμια βαθμολογικη σημασια και οι δυο ομαδες θα κονταροχτυπηθουν απλως και μονο για λογους γοητρου.
Μια ωρα και 41 λεπτα κρατησε ο εντος εδρας αγωνας με την Αγια Παρασκευη και παρ'οτι ο αξιολογος αντιπαλος ηρθε στο Μαρουσι αποφασισμενος να εξαντλησει τα περιθωρια μιας επιτυχιας, η ομαδα μας ελεγξε το παιχνιδι σε ολη τη διαρκεια του, δινοντας διαρκως την αισθηση οτι δεν ειχε καμμια προθεση να 'κλωτσησει την καρδαρα με το γαλα', μια αγωνιστικη πριν απο τη ληξη του τουρνουα.
Με τη Νανσυ Μυλωνοπουλου στον παγκο, μιας και η Αλεξανδρα Νικητοπουλου ηταν καθηλωμενη στο σπιτι με ψηλο πυρετο -περαστικα coach!- τα κοριτσια κερδισαν δυσκολα το πρωτο σετ με σκορ 25-22. Η Βασιλικη Ηλιοπουλου εκανε το καλυτερο φετινο της παιχνιδι σε επιθεση και αμυνα, βοηθωντας την ομαδα μας να γυρισει το παιχνιδι, αφου μεχρι τα 2/3 του σετ ειμαστε πισω στο σκορ.
Πιο ευκολα κατεληξε στη μερια μας το δευτερο σετ με σκορ 25-19 Πολυ καλη σε θεση ακραιας(!) η πασαδορος μας Μαριαλενα Νικου, που κληθηκε να αντικαταστησει τη Βασιλικη Ηλιοπουλου, οταν η τελευταια υπεστη ενα μικρο τραυματισμο απο τη μπαλα στο προσωπο.
Ο ρυθμος μας επεσε στο τριτο σετ με αποτελεσμα οι αντιπαλοι να μειωσουν σε 2-1 κερδιζοντας το σετ με σκορ 18-25. Η ταξη αποκατασταθηκε στο τεταρτο σετ το οποιο κερδισαμε με 25-20. Η Χριστινα Ηλιοπουλου εκανε τελειες υποδοχες, η Χρυσανθη Βασιλακη εκανε τελειους πρωτους χρονους -με αλμα παρακαλω!- και η δεκατη νικη μας ηταν γεγονος.
Πολυ καλοι οι νεοι διαιτητες Βετα Βατικιωτη και Αλεξανδρος Χρηστιδης. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μυλωνοπουλου), Ζιωρη(c), Τσιριγωνη, Βασιλακη, Κουσουλη, Νικου, Λωλη, Ηλιοπουλου Β., Τσιλη, Καλαντζη Λ., Καλοειδα, Ηλιοπουλου Χ.(L)
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: (Τσαγκας), Μιχαλακη(c), Αντωνελακη, Μαρκουλατου, Κουκλαμανη, Αθανασοπουλου, Ρετσα, Παπαμιχαηλ, Ροϊτα(L)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου