Κυριακή 1 Απριλίου 2012

2934 Μαρτιατικα ... χτυπηματα.

Για τριτη φορα φετος συνετριβη το ρεκορ επισκεψιμοτητας του μπλογκ μας. Κατα τη διαρκεια του Μαρτιου,  94+ ανθρωποι κατα μεσο ορο, μπηκαν καποια στιγμη μεσα στη μερα για να δουν τα νεα του τμηματος βολλεϋ της Νικης. Μαλιστα ηδη απο τις 21 του μηνος ειχαν ξεπεραστει τα 2279 χτυπηματα του Δεκεμβριου.
Τα ξαναπαμε στο προηγουμενο ρεκορ: η ικανοποιηση των συντακτων του μπλογκ δεν υπαρχει λογος να κρυβεται. Αυτη ομως η ικανοποιηση εχει να κανει αποκλειστικα με την αυξηση του ενδιαφεροντος γυρω απο τα τεκταινομενα στο συλλογο. Οσο περισσοτεροι ασχολουνται με τη Νικη, τοσο ο συλλογος θα μεγαλωνει, τοσο πιο ευκολα θα αντιμετωπιζονται οι δυσκολιες του, τοσο οι αθλητριες μας -μικρες και μεγαλες- θα αισθανονται πως η ενασχοληση με το αγαπημενο τους σπορ συναντα ενα προθυμο ακροατηριο. Και αυτη η ικανοποιηση ειναι το κεντρικο ζητουμενο αυτου του μπλογκ.
Και παλι θα το ζητησουμε: εχετε καποια ιδεα για τη βελτιωση του μπλογκ; Στειλτε την. Ξερετε καποιους που ενδιαφερονται για τη Νικη αλλα αγνοουν την υπαρξη του μπλογκ; Ενημερωστε τους. Οι ευχαριστιες μας ειναι προκαταβολικα δεδομενες.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου