Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Καθε πρεμιερα και δυσκολη.

Ο τιτλος της αναρτησης δε βγηκε με πολυ ευκολια για δυο λογους: κατ' αρχας πως μπορει να θεωρηθει πρεμιερα η 4η αγωνιστικη ενος πρωταθληματος; Και αν ξεπερασουμε αυτο το σκοπελο, πεφτουμε στον επομενο: θα επρεπε να παρουσιασει δυσκολιες η εντος εδρας αναμετρηση με την προτελευταια βαθμολογικα ομαδα της περασμενης σεζον;
Η ομαδα μας ξεκινησε με ενθουσιασμο τον αγωνα με τον Απολλωνα Αγιου Δημητριου. 25-9 κερδισαμε το πρωτο σετ μπροστα μαλιστα σε αρκετο κοσμο, οπαδους και των δυο ομαδων. Καπου εκει, εντος και εκτος παρκε, θεωρησαμε οτι το παιχνιδι τελειωσε. Και το αποτελεσμα ηταν το πρωτο χαμενο σετ της χρονιας με σκορ 24-26. Απο κει και περα εγιναν οι απαραιτητες διορθωτικες κινησεις και τα επομενα σετ κατεληξαν στη Νικη με 25-17 και 25-20 οχι ομως και με μεγαλη ανεση οπως μαρτυρουν τα σκορ καθε σετ.
Τι μπορουμε λοιπον να κρατησουμε απο το παιχνιδι της 'πρεμιερας' που διηρκεσε μια ωρα και 21 λεπτα; Σιγουρα την επιδοση των ακραιων μας που σε ενα οχι πολυ καλο βραδυ για την ομαδα μας τελειωσαν τριαντα επιθεσεις ( 20! η Μαιρη Αργυριαδου και αλλες 10 η Ντινα Μαρκου). Σιγουρα επισης την αυξημενη αποτελεσματικοτητα των κεντρικων μας, που προσθεσαν αλλους εικοσι ποντους στο ενεργητικο μας ( 12 η Μαργαριτα Οικονομοπουλου και 8 ακομα η Γεωργια Μοκα). Στα θετικα αξιοσημειωτα δε μπορουμε να μη συμπεριλαβουμε και τους 11 ποντους ( 4 ασους) της πασαδορου μας Λουκιας Νακου. Η φετινη ομως αναβαθμιση της ομαδας μας συμπεριελαβε και την υποδοχη και την οργανωση του παιχνιδιου. Περιμενουμε απο τις αρμοδιες για αυτες τις λειτουργιες παικτριες μας -παλιες και νεες- να φανερωσουν στον αγωνιστικο χωρο τα -αναμφισβητητα- προσοντα τους.
Επιτυχημενη η διαιτησια των Τσιτσικα-Τουμπανακη, φανηκε λιγο αυστηρη στις υπερβασεις των επιθετικων μας πανω στο φιλε χωρις ομως να επηρεασει ουσιαστικα τη ροη του αγωνα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Νακου, Βητου (L), Αργυριαδου, Μαρκου, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μοκα, Λημναιου, Αναγνωστου, Μπιτσικα, Τσελεπη, Κουτσογιαννη.
ΑΠΟΛΛΩΝ: (Αθανασοπουλου), Μαρινου, Σωτηροπουλου, Παπασπυροπουλου, Κατσαμα, Πουλογιαννοπουλου Ε., Σιουλακη, Σπηλιοπουλου, Καφριτσα, Ρηγα, Πουλογιαννοπουλου Μ., Σαχπατζιδου (L).    

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ , Ο ΚΩΟΥΤΣ , Ο ΕΦΟΡΟΣ , Ο 'ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ' ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
    'ΚΥΚΛΑΔΕΣ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή