Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ποδαρικό με το δεξί στο τάι μπρέικ


Με ανατροπή, η ομάδας μας  κατάφερε σε ένα συναρπαστικό ματς να επικρατήσει με 3-2 των μαχητικών Αμαζόνων -παρότι έχασε τα δύο πρώτα σετ- και διεύρυνε έστω και δύσκολα το αήττητό της, αφήνοντας ωστόσο έναν πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα μας δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων αναμετρήσεων, ενώ και τα επίπεδα συγκέντρωσης δεν ήταν τα επιθυμητά (κυρίως στα δύο πρώτα σετ) και σε συνάρτηση με την πολύ καλή εμφάνιση από τις Αμαζόνες λίγο έλειψε οι "κυανέρυθρες" να γνωρίσουν τη δεύτερή τους ήττα στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η εμπειρία των παικτριών του Νώντα Μπάιμπου "μίλησε" την ύστατη στιγμή και κατάφεραν εν τέλει να φτάσουν στην ένατη διαδοχική νίκη τους, αποφεύγοντας την... έκπληξη στο πρώτο τους ματς για το 2014. 

Στα συν  της ομάδας μας τα αντανακλαστικά και ο χαρακτήρας  μετά το 0-2, όπως και το τρομερό πάθος το οποίο επέδειξαν από το τρίτο σετ και έπειτα.

Διαιτητές:Μυστριώτης,Αλτινπαρμάκ

Τα σετ:21-25,23-25,25-18,25-19,15-13

Νίκη Αμαρουσίου(Μπάιμπος):Πετρουλάκη 12,Καλαντζή,Βερτζάγια,10,Μιχαηλίδη Κ.1,Μιχαηλίδη Α.(λ)25%,Βήττου(λ)66%,Κουσούλη,Βασιλάκη,Τσελέπη,Κοκλανάκη 19,Δηλαβέρη 16,Μάρκου 13,


Αμαζόνες(Νικολάκης):Nάκου,Παππά,(λ),Κορναράκη(λ)Βασιλείου,Νικολάου,Σταγιά,Πατραμανη,Παπακώστα,Ζαχοπούλου,Κωνσταντέλλου,Βλάχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου