Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Κακη αρχη, μπορει ομως η συνεχεια να ειναι καλυτερη;

Την ηττα γνωρισε στην πρωτη 'ημιεπισημη' εμφανιση της στο τουρνουα της Νεας Ερυθραιας η γυναικεια μας ομαδα. Με αντιπαλο τη 'νεοφωτιστη' στην Α΄ κατηγορια Γκραβα, τα κοριτσια μας πηραν το πρωτο σετ με σκορ 25-23, εχασαν τα δυο επομενα, ισοφαρισαν στο τεταρτο σετ με σκορ 25-19 και τελικα ηττηθηκαν στο tie-break και μαλιστα με σκορ 14-16!
Σε ολη τη διαρκεια του πρωτου σετ βρισκομαστε πισω στο σκορ, περνωντας για πρωτη φορα μπροστα στο 24-23. Πολυ καλη πρωτη εμφανιση ως λιμπερο εκανε η κεντρικη(!) μας Λουσιανα Τσελεπη, ενω πρωταγωνιστρια του σετ με 3 μπλοκ και 7 ποντους (16 συνολικα) ηταν η δευτερη κεντρικη μας Μαργαριτα Οικονομοπουλου παρα τα αρχικα μπλοκ που δεχτηκε απο τις κεντρικες των αντιπαλων.
Κατακορυφα επεσε η αποδοση της ομαδας μας στα δυο επομενα σετ με αποτελεσμα να τα χασουμε με σκορ 20-25 και 17-25. Ειναι χαρακτηριστικο οτι στη διαρκεια των δυο αυτων σετ δεχτηκαμε και 6(!) συνολικα ασους. Στο μισο περιπου τριτο σετ εμεινε εκτος αγωνα και η Οικονομοπουλου λογω ενος ελαφρου τραυματισμου στο ποδι.
Καλυτερη ηταν η εικονα μας στο τεταρτο σετ. Η πασαδορος μας Λουκια Νακου βοηθησε και στο σκοραρισμα με 8 ποντους (14 συνολικα) εκ των οποιων οι 4 με συνεχομενους (!) ασους στην αρχη του σετ. Την υπολοιπη δουλεια για την ισοφαριση εκανε η πρωτη σκορερ του αγωνα - με 20 ποντους - Αγγελικη Λιουκα η οποια ειχε σημαντικη συμμετοχη και στις αμυντικες προσπαθειες της ομαδας.
Κουρασμενη φανηκε η ομαδα μας στο tie-break. Παρ' οτι προηγηθηκε στο σκορ με 8-4 και επανεκαμψε αγωνιστικα η τριτη κεντρικη μας Γεωργια Μοκα, σταδιακα η διαφορα εξανεμιστηκε και το παιχνιδι κατεληξε στη Γκραβα με σκορ 2-3.
Η ομαδα των Πατησιων ηρθε για να μεινει! Ειναι ενισχυμενη σε σχεση με περυσι και μαλιστα με αρκετα εμπειρες αθλητριες. Ειναι πασιφανες οτι δεν προκειται να κινδυνευσει αλλα αντιθετα θα ταλαιπωρησει πολλες απο τις καλες ομαδες της κατηγοριας. Χρειαζεται βεβαια χρονο για να ομογενοποιηθει και να εγκλιματιστει αλλα σε καθε περιπτωση εμφανιζει μια σημαντικη δυναμικη.
Στον αγωνα που προηγηθηκε η διοργανωτρια του τουρνουα ομαδα των Αμαζονων κερδισε με 3-2 τον Γ.Σ. Χαλανδριου και προκριθηκε στον τελικο της διοργανωσης.Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος) Αναγνωστου (c), Μαρκου, Λημναιου, Λιουκα, Νακου, Οικονομοπουλου, Μοκα, Τσελεπη(L), Κουσουλη, Καλαντζη Μ.
ΓΚΡΑΒΑ: (Μαυρος) Χαλεπακη(c), Θεολογου, Παυλοπουλου, Αργυριαδη, Μπαϊραμη, Μαυρου, Πανετακη, Στραγκα, Ραπτη, Περσιδου(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου