Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ουτε ενας μηνας ...

... δε μενει πια μεχρι να ακουστει το πρωτο σφυριγμα των διαιτητων για την επισημη εναρξη της σεζον 2012-13. Το χορο θα ανοιξουν οι κορασιδες, η ομαδα του Φωτη Μαντζιου, το Σαββατο 6 Οκτωβριου, εκτος εδρας με αντιπαλο την ομαδα του ΟΠΕ Χαλκιδας. Και ναι μεν η ομαδα μας θα υποχρεωθει απο την κληρωση να δωσει πεντε αγωνες εκτος εδρας και τεσσερεις εντος, αλλα απο τις τεσσερεις εκτος Αττικης εξοδους απεφυγε τις τρεις(!) και θα υποδεχτει τις αλλες δυο ομαδες της Χαλκιδας και το Δηλεσι στο κλειστο της Κοκκινιας.
Μια βδομαδα αργοτερα, το Σαββατο 13 Οκτωβριου, παιρνουν τη σκυταλη οι γυναικες. Η ομαδα του Νωντα Μπαϊμπου θα 'ταξιδεψει' στις Αχαρνες για να αντιμετωπισει τον ΑΣΠ Σαλαμμον για τη φαση των '24' του κυπελου Ελλαδας. Νεανικος αντιπαλος, χαμηλοτερης κατηγοριας, αλλα μη ξεχναμε οτι το κυπελο ειναι παραδοσιακα η διοργανωση των εκπληξεων.
22 Οκτωβριου ξεκιναει και το πρωταθλημα για τη γυναικεια μας ομαδα. Επιτελους home οχι ομως ... alone, αφου η παντα σοβαρη και αξιομαχη ομαδα του ΑΣ Παπαγου ειναι ο αντιπαλος μας της πρεμιερας. Κι επειδη η καλη μερα απο το πρωι φαινεται θα δειτε σε επομενη αναρτηση πως αντιμετωπιζουν τα κοριτσια μας το νεο πρωταθλημα!
Το σιγοψιθυριζαμε, γιατι δε μας αρεσε η ιδεα, αλλα τελικα συνεβη: το πρωταθλημα νεανιδων θα μας αφησει παγερα αδιαφορους φετος μιας και οι Πανελληνιες νικησαν το βολλεϋ απο τα αποδυτηρια. Δεν πειραζει, του χρονου οι κορασιδες μας θα εχουν μεγαλωσει και θα αναπληρωσουμε δυναμικα το κενο της φετινης σεζον!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου