Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δραματικοι ημιτελικοι στο 'Τουρνουα Ανοιξης'.

Το λιγοτερο εντυπωσιακοι θα επρεπε να χαρακτηριστουν οι δυο ημιτελικοι του 1ου 'Τουρνουα Ανοιξης'. Στον πρωτο χρονικα ημιτελικο του κλειστου της Παλληνης, οι γηπεδουχοι κερδισαν το παιχνιδι και την προκριση στον τελικο στην κυριολεξια την τελευταια στιγμη, αφου στο tie-break βρεθηκαν να χανουν απο την παντα αξιομαχη Σχολη Μωραϊτη με 1-6 και 11-13, για να παρουν τελικα τη νικη με 15-13. Τα προηγουμενα σετ εληξαν με 25-22, 19-25, 25-17 και 21-25.
Στο δευτερο ημιτελικο η ομαδα μας υπεκυψε στην ομαδα του Π.Α.Κ. Χαλανδριου επισης με 2-3 σετ, αφου μαλιστα ειχε καταφερει να προηγηθει μεσα στο 'Μαρκος Παπαδακης' με 2-0 σετ. Ετσι Παλληνη και Χαλανδρι θα κοντραριστουν το Σαββατο 18 Ιουνιου στο τελικο της διοργανωσης, ενω Νικη και Σχολη Μωραϊτη θα περιοριστουν στον μικρο τελικο της διοργανωσης την ιδια μερα.
Το παιχνιδι φανηκε απο το πρωτο σετ οτι θα ειναι ντερμπυ, αφου το κερδισαμε με 28-26, χανοντας παντως 6(!) σερβις κατα τη διαρκεια του. Καλυτερη η εικονα μας στο δευτερο σετ, το οποιο κερδισαμε με 25-18 και οπου εκανε την επανεμφανιση της με τα χρωματα της ομαδας μας η Ντινα Μαρκου μετα απο απουσια δυο ετων.
Και ακολουθησε το γενικο μπλακ-αουτ εντος και εκτος τερεν.  19-25 το τριτο σετ, 23-25 το τεταρτο και 14-16 το πεμπτο. Κακες επιθεσεις, χαλαρες υποδοχες και γενικοτερη αδυναμια να αντιστραφει η ροη του παιχνιδιου οδηγησαν την ομαδα μας στην πρωτη απωλεια tie-break μεσα στη φετινη σεζον. Ηττα λοιπον σε δυο ωρες παρα επτα λεπτα, που ναι μεν εγινε στα πλαισια ενος φιλικου τουρνουα δεν παυει ομως να ειναι η αφορμη για προβληματισμο, αν πραγματι η ομαδα μας θελει να διατηρησει το θετικο προφιλ που εχτισε την τελευταια τριετια.
Πολυ καλη η διαιτησια των Χρηστου Μαλφα, Αμαντας Παναγιδη και Παναγιωτη Μανου και μαλιστα σε ενα παιχνιδι με μεγαλη διαρκεια και ενταση. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: (Λεβαντης) Μπιτσοπουλου, Αργυριαδου, Τρακα-Ζαρκαδη, Σακελλαριδη, Ραχουτη(L), Περσιδου, Καφριτσα,  Μαυριδη, Παυλιδου, Μπρατσιακου, Λιαρουτσου, Καλλιπολιτη.
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος) Αναγνωστου, Γιαννουλη, Κονιανου, Μαρκου, Νακου, Παπακωνσταντινου, Λιουκα, Φουσιανη(L), Βαμβακοπουλου, Μοκα, Χαραλαμπους, Χατζηθεοδωρου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου