Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συναρπαστικο φιναλε στο 1ο 'Τουρνουα Ανοιξης' 2011.

Με δυο πολυ ωραια παιχνιδια εκλεισε το παρθενικο τουρνουα που συνδιοργανωσαν μερικες απο τις κορυφαιες ομαδες της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Οι τεσσερεις συμμετεχουσες εδωσαν ραντεβου για του χρονου, με την ελπιδα το 2ο 'Τουρνουα Ανοιξης' 2012 να συμπεριλαβει και αλλες δυνατες ομαδες, επιμηκυνοντας την αγωνιστικη περιοδο, που εχει απελπιστικα συρρικνωθει με την καταργηση απο τη σεζον που εληξε των play-off ανοδου στην Α2 εθνικη κατηγορια.
Το κλειστο της Παλληνης φιλοξενησε αρχικα το μικρο τελικο της διοργανωσης αναμεσα στη Νικη Αμαρουσιου και τη Σχολη Μωραϊτη. Η Νικη παροτι διατηρησε το προβαδισμα σε ολο σχεδον το παιχνιδι, χρειαστηκε μια ωρα και 19 λεπτα για να καμψει την αντισταση της αντιπαλου της με 3-0 σετ. Τα επιμερους σκορ ηταν 25-20, 25-22, 25-20. Οι δυο ομαδες αγωνιστηκαν με τις παρακατω συνθεσεις:
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μπαϊμπος) : Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα, Μαρκου.
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Καλαμποκης): Παπαδαμαντιου, Δρακονταειδη, Σαβραμη, Παριση, Γεννηματα, Κασιμερη, Κουτσια, Παϊκου(L).
Στη συνεχεια Παλληνη και Π.Α.Κ. Χαλανδριου αγωνιστηκαν σε εναν συναρπαστικο και αμφιρροπο τελικο που διηρκεσε μια ωρα και 31 λεπτα. Οι δυο ομαδες εναλλαχτηκαν παρα πολλες φορες στην πρωτοπορια και το τελικο αποτελεσμα ηταν 3-1 υπερ της Παλληνης με 25-22, 19-25, 25-23, 25-23 τα επιμερους σκορ των σετ. Οι δυο ομαδες αγωνιστηκαν με τις εξης συνθεσεις:
ΠΑΛΛΗΝΗ (Παπαϊωαννου): Πολιτη Σοφια, Μπαγια, Σπηλιοπουλου(L), Βλατακη, Κιουρκου, Βορβολακου, Βερναδου, Οικονομοπουλου, Βαρδα, Μπιτσακου, Κυριακοπουλου, Πολιτη Στελλα.
Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λεβαντης): Μαυριδη, Παυλιδου, Μπρατσιακου, Λιαρουτσου, Καφριτσα, Καλλιπολιτη, Μπιτσοπουλου, Αργυριαδου, Τρακα-Ζαρκαδη, Σακελλαριδη, Ραχουτη(L).
Και τους δυο αγωνες διαιτητευσαν με επιτυχια οι διαιτητες Παναγιωτης Καπανταης, Ελενα Λιδωρικιωτη και Μαρια Ανδροπουλου ολοι απο το συνδεσμο της Αθηνας.
Η βραδια τελειωσε με την απονομη του κυπελου στη νικητρια ομαδα της Παλληνης και τη βραβευση της καλυτερης επταδας του τουρνουα. Τις απονομες εκαναν οι προεδροι των ομαδων κυριοι Τσεκενης της Νικης Αμαρουσιου, Τζημος του Π.Α.Κ. Χαλανδριου και η κυρια Παπαγεωργιου της Παλληνης. Οι βραβευθεισες ανα κατηγορια αθλητριες ηταν οι εξης:
Καλυτερη μπλοκερ: Λιαρουτσου Μαριαννα-Χαλανδρι
Καλυτερη πασαδορος: Νακου Λουκια-Νικη
Καλυτερη λιμπερο: Σπηλιοπουλου Κωνσταντινα-Παλληνη
Καλυτερη υποδοχεας: Γιαννουλη Ματινα-Νικη
Καλυτερη επιθετικος: Πολιτη Στελλα-Παλληνη
Καλυτερη σερβερ: Δρακονταειδη Αργυρω-Σχολη Μωραϊτη
M.V.P. Τουρνουα: Παυλιδου Μαρια-Χαλανδρι
Ο προεδρος της Νικης Αντωνης Τσεκενης βραβευει τη λιμπερο της Παλληνης Κωνσταντινα Σπηλιοπουλου.

Ο προεδρος του Π.Α.Κ. Χαλανδριου κος Τζημος βραβευει την υποδοχεα της Νικης Ματινα Γιαννουλη.

 Η προεδρος της Παλληνης Ευγενια Παπαγεωργιου βραβευει την M.V.P. του τουρνουα Μαρια Παυλιδου.
 Ο προεδρος της Νικης Αντωνης Τσεκενης βραβευει την επιθετικο της Παλληνης Στελλα Πολιτη.
Παικτριες, προπονητες παραγοντες σε αναμνηστικη ποζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου