Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Με το δεξι

Πρεμιερα με νικη 3-0 και προκριση στην Β΄ Φαση του Κυπελλου Ελλαδας απεναντι στην  Γκραβα πραγματοποιησε η ομαδα μας ξεκινωντας τις φετινες αγωνιστικες της υποχρεωσεις .
Παρα τις απουσιες λογω τραυματισμων και ξεπερνωντας το αγχος της πρεμιερας κερδισε το 1ο σετ με 25-19 σχετικα ευκολα εχοντας συνεχεια προβαδισμα στο σκορ.
Στο 2ο σετ η Γκραβα μπηκε δυναμικα και κρατησε την πρωτοπορια στο σκορ μεχρι το 11-15. Με οπλο το σερβις και το μπλοκ η ομαδα μας τελειωσε το σετ με 25-20 κανοντας την ανατροπη.
Μουδιασμενα μπηκαμε  στο 3ο σετ ενω η Γκραβα με πολυ ενθουσισμο ειχε αποτελεσματικες επιθεσεις και στο ισορροπημενο αυτο σετ φτασαμε στο 23-23 οπου η εμπειρια των κοριτσιων μας εφερε το 26-24 και την νικη-προκριση.
Ποιοτικο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες για τα δεδομενα της περιοδου,καταμεστη η εξεδρα απο φιλαθλους της νικης και της φιλοξενουμενης και πολυ ζωντανη η κερκιδα των παιδιων μας απο τις υποδομες του συλλογου.
Η επομενη φαση του κυπελου θα διεξαχθει το ερχομενο Σαββατοκυριακο.
Τα σετ:25-19,25-20,26-24
Διαιτητες: Καλπιας, Καπανταης Γ.
Νικη Αμαρουσιου: (Μπαιμπος): Αναγνωστου, Τσελεπη, Καλαντζη, Βασιλακη, Μαρκου, Βητου(λ), Μιχαηλιδη Κωνσταντινα, Μιχαηλιδη Αλεξανδρα, Δηλαβερη, Κοκλανακη, Βερτζαγια, Πετρουλακη.
Γκραβα: (Μαυρος): Θεολογου, Ραπτη, Αλεξοπουλου, Φραγκια, Χρηστιδου, Κουμβακη, Καζακου, Βλαχου(λ), Περσιδου, Λιναρδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου