Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Νικη και ... οι γειτονες της λατρευουν το μινι-βολλεϋ!

Με μεγαλη επιτυχια εγινε την Κυριακη 28 Απριλιου το φετινο τουρνουα μινι-βολλεϋ της ομαδας μας. Οι εξεδρες του κλειστου της Κοκκινιας γεμισαν απο γονεις-φιλαθλους αλλα κυριως το παρκε αναστεναξε απο τα παρα κατι 200(!) κοριτσια που αγαπουν το βολλεϋ και βρισκονται στα πρωτα βηματα της αθλητικης τους 'καριερας'. Και αν σκεφτουμε οτι οι περισσοτεροι προπονητες και προπονητριες των κοριτσιων ξεκινησαν τη δικη τους καριερα σε ανοιχτα και ασφαλτινα γηπεδα μπορουμε βασιμα να ελπιζουμε οτι καποιες απο τις σημερινες μικρες αθλητριες θα αφησουν το στιγμα τους στην ιστορια του αγαπημενου μας σπορ.
Ολοι οι γειτονες εδωσαν το παρον στο τουρνουα. Εκτος απο τις δικες μας 70 Μαρουσιωτισσες, ηταν εκει 50 αθλητριες απο τη Δεξαμενη Μεταμορφωσης, 40 απο το Φοιβο Μελισσιων και 35 ακομα απο την Αθηνα Μαγκουφανας. Επι τρεις ωρες δαχτυλα, μανσετες και καρφια εδωσαν και πηραν, οι φανελες καταϊδρωσαν αλλα και τα προσωπα φωτιστηκαν και γελασαν με την ψυχη τους. Οι αθλητριες ηταν μεχρι δεκατριων χρονων αλλα το 'κλου' της διοργανωσης ηταν μερικες εξαχρονες που σχολειο μπορει να μην εχουν παει ακομα αλλα την τριχρωμη μπαλα τη βολευουν μια χαρα!
Οι απονομες αφορουσαν ολες τις συμμετεχουσες και για αποτελεσματα ας μη γινεται λογος αλλα για την ιστορια να αναφερουμε οτι τις περισσοτερες νικες τις εκαναν οι ομαδες 'Νικη 4', 'Φοιβος 2', 'Αθηνα 8' και 'Δεξαμενη 6'. Και του χρονου κοριτσια να ειμαστε καλα να ξαναβρεθουμε.


Η εξεδρα παρακολουθει με ενδιαφερον.


Οι διαιτητες σε ... τεχνικη συσκεψη! Η Βαλια επικοινωνει με την Ομοσπονδια!


Η Βασιλικη προσπαθει να οργανωσει μια απο τις ντοπιες ομαδες!

  
Η ωρα των απονομων και διπλωματων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου