Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Παμε ... σχεδον σαν περυσι

Οπως ειχαμε προαναγγειλει, μικρες θα ειναι οι αλλαγες στο ροστερ της γυναικειας ομαδας σε σχεση με την περασμενη σεζον. Αλλωστε με τη ληξη της προηγουμενης αγωνιστικης περιοδου ειχαμε φιλοξενησει και σχετικη δηλωση του προπονητη της ομαδας Νωντα Μπαϊμπου, ο οποιος ειχε μεινει ευχαριστημενος απο το ντεμαραζ της ομαδας στο δευτερο γυρο του πρωταθληματος και θεωρουσε οτι ο βασικος κορμος της ομαδας επρεπε να παραμεινει σταθερος.
Εχουμε λοιπον και λεμε: η Αρχοντω Κουτσογιαννη μετα απο απο ενα χρονο παραμονης στο Μαρουσι μετακινηθηκε στη γειτονικη Αθηνα Μαγκουφανας. Η Μαιρη Αργυριαδου επισης μετα απο ενα χρονο παραμονης στη Νικη μετακινηθηκε στη νεοφωτιστη αλλα φιλοδοξη Γκραβα. Προφανως και στα δυο κοριτσια ευχομαστε καλη συνεχεια στην αθλητικη τους ζωη. Τελος η Ισαβελλα Βητου παραμενει μεν στην ομαδα μας αλλα για ενα χρονο θα μεινει εκτος παρκε εξ αιτιας ευχαριστων εξελιξεων στην οικογενειακη της ζωη.
Τις απωλειες στη θεση 4 της ομαδας ερχεται να αναπληρωσει με τις καλυτερες προοπτικες η Πωλινα Πατραμανη. Η εικοσιεξαχρονη Κρητικια κανοντας αλλαγες στην επαγγελματικη και αθλητικη της καριερα μετακινειται στην Αθηνα απο την Α2 και την ομαδα της πατριδας της την Αθλεση Ηρακλειου. Την καλωσοριζουμε και της ευχομαστε ευχαριστη και δημιουργικη παραμονη.
Στα πλαισια της νεας πολιτικης του συλλογου, τρια δικα μας κοριτσια προερχομενα απο τα τμηματα υποδομων του σωματειου θα συμπληρωσουν το ροστερ της γυναικειας ομαδας: η πασαδορος Μαρια Καλαντζη, η ακραια Βαλια Κουσουλη και η κεντρικη Χρυσανθη Βασιλακη προβαραν ηδη απο το 2ο Τουρνουα Ανοιξης την κυανερυθρη εμφανιση και ετοιμαζονται για την πρωτη full-season εμπειρια τους με τη γυναικεια ομαδα.
Κατα τα αλλα, Αγγελικη, Ντινα, Ρια, Μαργαριτα, Γεωργια, Λουσιανα, Λουκια, Ελενη και Παναγιωτα θα ειναι στις 3 Σεπτεμβρη στο κλειστο της Κοκκινιας και τους ευχομαστε υγεια και μια αθλητικη χρονια εξ ισου ενδιαφερουσα και λιγο πιο επιτυχημενη απο την περσινη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου