Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το νεο προπονητικο σχημα

Μπορει στο εμψυχο δυναμικο -το εντος αγωνιστικου χωρου- να μην προβλεπονται συγκλονιστικες αλλαγες, στους παγκους ομως των ομαδων μας προβλεπεται κοσμογονια. Ο προπονητης της γυναικειας μας ομαδας Νωντας Μπαϊμπος θα καθοδηγησει φετος και την ομαδα των νεανιδων, στα πλαισια της αποφασης της διοικησης του σωματειου να ενισχυθει η 'παραγωγη' γηγενων αθλητριων για τη στελεχωση της γυναικειας ομαδας.
Σπουδαια επιστροφη στο συλλογο μας ο Φωτης Μαντζιος, πλουσιοτερος σε εμπειριες και παραστασεις, γυριζει για να αναλαβει τα τμηματα κορασιδων και παγκορασιδων του συλλογου, τμηματα κομβικα για τα σωματεια του μαζικου αθλητισμου στο βολλεϋ.
Ευχαριστη προσθηκη στο προπονητικο σταφ της Νικης, η κεντρικη της γυναικειας ομαδας Λουσιανα Τσελεπη αναλαμβανει τα μινι και τις ακαδημιες του συλλογου.
Ενα ευχαριστω και ενα καλη συνεχεια ειναι πολυ λιγα για τις αποχωρουσες προπονητριες του συλλογου μας. Η Αλεξανδρα Νικητοπουλου θα αραξει σε αλλο προπονητικο λιμανι εντος Αττικης. Η Νανσυ Μυλωνοπουλου μαλλον θα πλευσει σε επαγγελματικο λιμανι εκτος Αττικης. Και η Φιλιππα Νανουρη επισης θα αφησει την Αττικη αλλα για εκπαιδευτικους λογους. Σε ολες ευχομαστε υγεια και επιτυχια σε οποια δραστηριοτητα τις απασχολει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου