Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

H Νικη στον τελικο του 'Γιωργος Ζαχος'

Δευτερη νικη για την ομαδα μας στο τουρνουα της Παλληνης. Παλι με σκορ 3-1 αλλα αντιπαλο αυτη τη φορα τον Α.Ο. Αργυρουπολης.
Δεν ελειψαν οι απουσιες απο τη Νικη ουτε στον ημιτελικο της διοργανωσης. Η Ντινα Μαρκου, η Λουτσιανα Τσελεπη και η Ελενη Μπιτσικα δε μπορεσαν για διαφορους λογους να ενισχυσουν την προσπαθεια της ομαδας μας. Η επιστροφες ομως της Γεωργιας Μοκα, της Αγγελικης Λιουκα, της Ισαβελλας Βητου και της Μαιρης Αργυριαδου, που ξεπερασε τον ελαφρυ τραυματισμο της πρωτης μερας, εδωσαν λυσεις στον coach Νωντα Μπαϊμπο με αποτελεσμα, για αρκετα μεγαλα χρονικα διαστηματα, τα κοριτσια να αποδωσουν καλυτερα απο το παιχνιδι της πρεμιερας.
25-15 κερδισαμε το πρωτο σετ με κυρια οπλα το επιθετικο σερβις και τα πολλα μπλοκ. Δυσκολοτερα και με σκορ 25-22 πηραμε και το δευτερο σετ, εδω ομως τον πρωτο ρολο επαιξαν οι πολλες δυσκολες αμυνες που βγαλαμε στις επιθεσεις των αντιπαλων. Η Αργυρουπολη πηρε το τριτο σετ με σκορ 25-13. Σετ που εδικαιουτο αλλωστε με βαση την εικονα της στο γηπεδο, μιας και εμφανιστηκε βελτιωμενη σε σχεση με την περσινη της εμφανιση στο πρωταθλημα της Α' Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.
Συγκεντρωση, σοβαροτητα και παθος πανω στο φιλε οδηγησαν το τεταρτο σετ στα χερια μας με σκορ 25-20.
Καλη η διαιτησια των Αλεξανδρου Σταριδα και Καλλιοπης-Ελενης Λιδωρικιωτη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Αναγνωστου, Βητου(L), Νακου, Λιουκα, Οικονομοπουλου,Μοκα.
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Χειλαδακη Κ., Χειλαδακη Δ., Ψειμαδα Γ., Ψειμαδα Μ., Σουλτανου, Παναγοπουλου, Αντωνακη, Βαγια, Νικλανοβιτς, Γρετσιστα, Μαθιουδακη, Σκυλακου(L)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου